Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:49, 8. 6. 2012.

| Sport

Fudbalska reprezentacija Srbije u Nišu 2013. godine

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
551209_321387037943585_1826006794_n
foto: http://www.facebook.com/FKRadnickiNis1923

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije obišla je stadion Čair i u izveštaju napisala da će se stadion koristiti za utakmice Radničkog u Superligi i za kvalifikacioni meč za SP između Srbije i Škotske 26. marta 2013. godine.

Posle rukometaša, vaterpolsita, odbojkaša, tenisera, košarkaša, Niš će opet gledati i najbolje fudbalere Srbije. 

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Super lige Srbije obišla je stadion Čair, radove na rekonstrukciji i razgovarala sa predstavnicima Grada Niša i uprave Fudbalskog kluba Radnički.

Kao prvi na kraju sezone u prvoj ligi Radnički se plasirao u Superligu posle 9 godina pauze, a mečeve u eliti će igrati na renoviranom stadionu Čair.

Kako stoji u izveštaju FSS-a, stadion Čair će biti u upotrebi za utakmice Radničkog u Superligi i kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo 2014. godine između Srbije i Škotske.

Ta utakmica će biti odigrana 26. marta 2013. godine.

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Super lige Srbije ukazali su predstavnicima Radničkog i Grada Niša na određene nedostatke koji su primećeni u toku radova na stadionu.

Delegaciju su činili Nebojša Ivković, zamenik generalnog sekretara FSS, Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice Super lige Srbije, Nenad Santrač, direktor sektora za pravne, opšte i poslove licenciranja FSS i Zdravko Jokić, menadžer organizacije FSS.

Takođe, u izveštaju FSS-a se navodi da je ukazano na elemente koje treba da se isprave u toku postupka licenciranja za takmičenje u Superligi, a ako Čair ne bude ispunio infrastrukturne zahteve - Radnički  će morati da zaključi ugovor sa drugim stadionom na kojem će igrati svoje utakmice, a koji ispunjava sve uslove predviđene Pravilnikom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • srbija

    12:44 // 15. 9. 2012.

    oni nisu normalni ako nesruse zapadnu tribinu i neurade novu!!!

  • Liga

    12:56 // 10. 6. 2012.

    HAHA sta se ovaj Grobar iz "Nisa"javlja, pa Cair ce biti i lepsi i bolji od njegovog lavora iz beograda.
    Zao mi je takvih ljudi

  • mrgud

    10:29 // 10. 6. 2012.

    Ma sam misljenja da ako nema krova ni zapadne tribine da ni Radnicki a kamoli reprezentacija treba da igra u Nisu. Neka lepo Radnicki igra u Kusevcu reprezentacija u Backom jarku a mi smo nezadovoljni jer nemamo krov.Doduse kad se bolje pogleda i onaj stadion sto je bio pre je bio ok sto li su ga rusili. Sramota ljudi sta pisu u komentarima najlakse je biti uvek nezdovoljan

    • Molim te ej

      15:04 // 11. 6. 2012.

      Normalo da sam nezadovoljan,ja sam video stadion na maketi sa krovom i cvrsta obecanja da ce tako biti,a od jednom nema para,pa gde su?A i ovde u Srbiji je noramlno da se uradi jug,sever i istok a da se ostavi zapad ovako.Problem celog drustava sto se uvek zdovolje sa ono koloko im se da i oda ostalo politicari lako kradu,jer vide da narod ne reaguje na to!Hocemo barem da znamo gde su nase pare,pare nas gradjana a ne iz Simonovicevog dzepa ili nekog privatnog vlasika kluba.To su nase pare od njih se gradi stadion i on treba da bude uradjen do kraja sto da kisnem kao ciga kad vec placam i krov!

    • meraklija 68

      22:44 // 11. 6. 2012.

      Graditelji,crnotravci,neimari....zbog Vas sledeci objekat koji se bude gradio predlazem da krene sa izgradnjom od krova,valjda ce te tada biti srecni.Pustite ljude da rade svoj poso a vi ako ste pravi navijaci doci ce te na stadion i sa i bez krova.Tako je bilo nema nista od stolica,nema nista od reflektora,semafora.... Dezurni kriticari odmorite i uzivajte.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: