Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:19, 24. 2. 2016.

| Sport

Fudbalski savez Nišavskog okruga dobio novog predsednika

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
490x370-sportski-centar-fss.jpg
foto: sportskicentarfss.co.rs

Na nedavno održanim izborima u Fudbalskom savezu Nišavskog okruga za predsednika je izabran prvi čovek Fudbalskog kluba Pukovac Miloš Mitrović.

Mitrović, koji je 10 godina u svetu fudbala, kaže da je njegov cilj podizanje kvaliteta fudbalske igre u Doljevcu, Aleksincu i Merošini.

Želja mi je da takmičenje u Nišavskoj okružnoj ligi što više liči na fudbal. Da samo prvenstvo bude po pravilima fudbalske lige i da organizacija unutar klubova i samog takmičenja bude što bolja. Interesovanje za ovu ligu je veliko, utakmice su dobro posećene, tako da je moja zamisao da podignem sve to na viši nivo - rekao je novi predsednik okružnog saveza.

Nišavska okružna liga je peti po kvalitetu rang takmičenja, sastavljena od 16 klubova, čiji pobednik stiče pravo nastupa u Zoni “Istok”.

Na izbornoj skupštini podršku novoizabranom predsedniku dalo je 27 od 44 delegata.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milanče Čapljinac

    15:47 // 25. 2. 2016.

    Čestitam Miki,imaš našu podršku,samo napred...i kako je ovaj gore rekao za predhodnike "NA DJUBRIŠTE FUDBALSKE ISTORIJE"...PRAVA REČ.Oni će pokušati da se primaknu tebi,navodno da ti pomognu svojim znanjem,ali samim tim potezom bi privukao groo nezadovoljstva,mržnje i razočarenja...Lepo bi bilo da što pre zaboravimo te pokojnike koji su godinama kamuflirali i uništavali sve što se može uništiti...

  • Svrlja

    22:18 // 24. 2. 2016.

    Bravo Miki.Najzad je neko stao na put fudbalskoj mafiji iz Nišavskog okruga,koju si svojim dolaskom poslao na DJUBRIŠTE FUDBALSKE ISTORIJE...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: