Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:14, 21. 10. 2016.

| Sport

Fudbalski klubovi sa juga dobili opremu od Saveza

Autor:D. VaskovićIzvor:Južne vesti
fss-pokloni
Pokloni za južnjake; foto: FSS

Nemaština i kriza doveli su amaterske klubove sa juga Srbije u težak položaj. Kako sami kažu, jedino ih entuzijazam pojedinaca i pomoć lokalnih sredina drže u životu. Savez prvi put pomaže.

Fudbalski klubovi iz opštinskih saveza Blaca, Kuršumlije, Prokuplja, Lebana, Žitorađe i Merošine dobili su od FS Srbije komplet sportske opreme i po 5 lopti. Savez je donirao sportsku opremu 41 klubu iz opštinskih saveza sa juga Srbije. Prednost su dobili, kako kažu, klubovi koji se bave radom sa mlađim kategorijama i oni iz siromašnijih sredina.

savez Značajna pomoć za klub iz Merošine; foto: JVPredstavnici klubova složni su da je ovo značajna pomoć za njih i svojevrstan podstrek. U fudblaskom klubu “Rad 1974” iz Merošine, jednom od onih koji su pomoć dobili, zahvalni su zbog poklona, jer je klub bio na ivci gašenja.

Ovo je prvi put da nam Savez pomaže. Svaka pomoć nam je dobrodošla, klubovi su nam na ivici egzistencije. Dobra volja i entuzijazam pojedinaca održavaju naše klubove. Iako se takmičimo na amaterskom nivou, sigurno učestvujemo u razvoju sporta i u sklanjanju mladih sa ulice - kažu ovom klubu.

Dodeli sportske opreme u Prokuplju prisustvovali su predsednik saveza Slaviša Kokeza, zamenik generalnog sekretara Jovan Šurbatović i koordintor mlađih selekcija FSS Mitar Mrkela. Pakete sa opremom predstavnicima klubova uručio je bivši reprezentativac Ivica Kralj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sportista

    22:28 // 24. 10. 2016.

    Gospodine Vrezinac, ako ste u opste gospodin,Vase prozivke o pojedinim funkcionerima su zlonamerne i ovim Vasim komentarom ste pokazali elementarno fudbalsko neznanje. Nemojte se vise oglasavati jer ste smesni...

  • Lahor

    12:07 // 22. 10. 2016.

    Svaka cst

  • Lahor

    06:12 // 22. 10. 2016.

    Sve pohvale savezu

    • Миле врежинац

      14:31 // 22. 10. 2016.

      Ф.ССрбије похвала одлично.А,само да питам шта ради ФСРИС,,,,одговор НИШТА.Велике плате имају,неке дневнице измишљају,улизују се Новици Тончеву,љагају се,Дрвце се умишља ко да је он ЛИК одмах после Кокезе,а није шутнуо ни мачку.Онај Хаџија прича за себе.Госпођа Наташа ко г.Меркел,онај роштиљџија увлакач до бола,и манипулише са судијама.Аман бре,мало се спустите,промените мало брзину.Хајде,мало да споменем и г.Јоцу Марјановића који мудро игра у свим опцијама и човек догура докле догура.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: