Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:02, 11. 10. 2019.

| Sport

Futsaleri Jastrepca na neporaženi Novi Pazar, južnjački okršaj u Nišu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Vinter sport Kalča futsal
Vinter sport favorit, Jastrebac u suprotnoj poziciji; foto: Vanja Keser

Jednom od dva neporažena prvoligaša Novom Pazaru pokušaće da stane na put Jastrebac iz Blaca, koji će mu gostovati u subotu, 12. oktobra u 4. kolu Prve lige. Vinter sport će dan ranije gostovati ekipi bez ijednog boda Zemunu, a u Nišu će se u nedelju, 13. oktobra igrati Kalča i Vranje.

Nakon Kalče, i drugi niški predstavnik u Prvoj ligi pokušaće da nanese poraz Zemunu, u petak od 20 sati. I dok je tim iz prestonice bez bodova, Vinter sport je najbolje plasirana ekipa sa juga, pošto je do sada zabeležila 2 pobede i jedan poraz.

U subotu od 20:15 i u novopazarskoj dvorani “Pendik” igraće se mali fudbal. KMF Novi Pazar je tokom leta sačuvao kostur tima iz prethodne sezone, na nekim pozicijama se i pojačao i, predvođen bivšim trenerom Blačana Markom Gavrilovićem, jedan je od najboljih timova u državi.

Pazar je nesumnjivo favorit u ovom meču, jer na ovu utakmicu idemo dosta oslabljeni neigranjem nekoliko igrača. Ali nikako ne smemo da se predajemo, pokušaćemo da iznenadimo na papiru dosta jačeg protivnika koji zbog kazne igra pred praznim tribinama - kažu u Jastrepcu.

Akteri južnjačkog okršaja, zakazanog za nedelju od 18:30, biće Kalča i Vranje. Nišlije su nakon dva neuspeha u poslednjem odigranom meču konačno uspele da slave, dok su rezultati Vranjanaca od svega po malo - imaju po poraz, pobedu i remi.

I kada se pogleda bodovni saldo i kada se pogleda međusobni učinak predonost u ovom duelu ima Vranje, pošto je ubedljivo slavilo u oba prošlogodišnja okršaja. Ipak, Kalča na svojoj strani ima domaći na teren.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: