Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:30, 15. 4. 2017.

| Sport

Futsaleri Kalče igraju kompletni protiv FON-a

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Težak raspored za Nišlije u narednom periodu; foto: Vanja Keser
Težak raspored za Nišlije u narednom periodu; foto: Vanja Keser

Nakon tronedeljne pauze, futsaleri niške Kalče vraćaju se na teren duelom u Beogradu sa FON-om, ekipom od koje nikada nisu izgubili, a utakmica je na programu 15. aprila od 16:30.

Niški tim je jesenji deo prvenstva odigrao solidno, ali nakon pauze stvari nisu krenule kako je planirano, pa su samo 2 puta pobedili u prvenstvenim mečevima, a i eliminisani su u četvrtfinalu Kupa, koji im je bio prioritet.

Ipak, trener niškog tima Vladan Miladinović najavljuje bolje dane, pa je tako optimističan i pred utakmicu sa Beograđanima, ali kaže i da ne smeju potceniti protivnika. 

Isplatili smo igračima dugovanja, bolje je atmosfera u timu i kreće malo bolje da se radi. Trebalo bi da odemo tamo kompletni i mislim da imamo šanse, mada respektujemo protivnika, jer i situacija na tabeli pokazuje koliko su jaki, ali ja sam optimista - kaže Miladinović.  

FON se nalazi na 3. poziciji Prve lige, dok je Kalča 4, ali uz 8 bodova manje.

Niška ekipa će u narednih 6 dana odigrati čak 3 meča, pa će nakon FON-a dočekati drugoplasirani Euro Motus, jednog od dva najozbiljnija konkurenta za osvajanje titule prvaka države, a nakon toga biće domaćin Letećem Holanđaninu, ekipi iz Vrbasa koja je na pretposlednjem mestu najjačeg domaćeg prvenstva.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: