Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:57, 25. 10. 2018.

| Sport

Futsaleri Vranja kažnjeni sa dve utakmice bez prisustva publike

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
mali fudbal foto aleksandar kostic
Bez publike i u južnjačkom derbiju; Ilustracija; foto: A.K.

Burne reakcije publike, nakon utakmice koju je Klub malog fudbala Vranje izgubio od ekipe Srpska, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije sankcionisala je zabranom prisustva publike na sledeća dva meča vranjskog prvoligaša. Takođe, pomoćni trener Igor Stojanović suspendovan je na godinu dana zbog napada na sudiju.

Utakmica 5. kola Prve lige igrala se pre deset dana u Sportskoj hali “Vranje”, a domaći navijači su revoltirani porazom svog tima nakon meča pokušali da uđu na teren. Disciplinska komisija je ovo ocenila kao “slabu organizaciju utakmice” i u skladu sa tim sankcionisala Vranje.

Predsednik kluba Ivan Stanković naglašava da je to nešto na šta oni prosto nisu mogli da utiču.

Tokom utakmice nije bilo nikakvih problema, po završetku utakmice bilo je nezadovoljnih gledalaca i publike, koji nisu ni članovi Uprave kluba, bilo je dobacivanja i par ljudi je pokušalo da uđe na teren. Niko od nas iz kluba nije na terenu ništa radio, čestitali smo protivniku, pružili ruku i jednostavno nismo mogli da sprečimo reakciju publike. To je nešto što se dešava svakodnevno, s tim što eto jedan je prešao i na teren - kaže Stanković.

Drugi incident na ovom meču desio se kada je, navode u Disciplinskoj komisiji, pomoćni trener Igor Stojanović gurnuo sudiju, koji je udario u vrata.

Prilikom ulaska kroz hodnik hale ka svlačionicama dok se išlo, došlo je, možda više i nehotice, do nekog guranja između našeg pomoćnog trenera, koji je kao gurnuo trećeg sudiju i zbog toga je on kažnjen. Mi na te odluke nećemo da se žalimo kao klub, prihvatili smo tu odluku na taj način i nemamo nikakvih drugih zamernike - priča Stanković.

Kako bi koliko-toliko nadomestili publici ovaj “hendikep”, u Sport kafeu 23 u Vranju, kaže Stanković, biće organizovan prenos narednog meča njihovog kluba. On se igra u petak, 26. oktobra od 19 sati u sportskoj hali u Vranju, a rival je Jastrebac iz Blaca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: