Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:06, 9. 4. 2021.

| Sport

Gaćinović otišao iz Radničkog, novi strateg Nišlija Aleksandar Stanković

Autor:A. K.Izvor:Južne vesti
vladimir gacinovic, fk radnicki nis, foto jv vanja kesr
Nakon 3 uzastopna poraza, Gaćinović otišao iz Radničkog; foto: JV / Vanja Keser

Nakon 3 uzastopna poraza, Fudbalski klub Radnički i trener Vladimir Gaćinović prekinuli su saradnju, a kako saznajemo, četvrti strateg Nišlija ove sezone biće Aleksandar Stanković koji je prošle sezone vodio ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Gaćinović je Radnički predvodio na 14 utakmica od kada je došao na klupu Nišlija novembra prošle godine, a zabeležene su svega 4 pobede, dok je pod njegovom palicom niški tim remizirao 2 puta, a pretrpeo čak 8 poraza i to 3 uzastopna - od Voždovca, Mladosti i Napretka, što je i bio okidač za prekid saradnje.

Nakon petomesečne saradnje, Radnički će posle Gaćinovića, kako saznajemo, predvoditi prošlogodišnji trener Metalca iz Gornjeg Milanovca koji će Nišlijama biti četvrti trener ove sezone.

Ukoliko se saradnja ostvari, novog trenera već u nedelju očekuje težak izazov jer Nišlije gostuju u Beogradu, gde će na stadionu u Humskoj odigrati težak meč protiv Partizana.

Podsetimo, Nišlije nakon 30 kola Superlige imaju 38 bodova i trenutno su 10. na tabeli.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    18:08 // 10. 4. 2021.

    Ne treba da ode Gacinovic nego Toncev. Treba SPS i SNS da izadju iz kluba ako hocemo rezultate. Ali da prethodno vrate sve pare koje su pokrali i proprali kroz klub

  • Micko Mickoski

    16:04 // 10. 4. 2021.

    Skandalozno obeležavanje parkinga ispred bazena.Ulaznica za bazen staje 200rsd. a dnevna karta za parkiranje 400rsd.Gradsko rukovodstvo sve više opterećuje građane Niša , aoni i dalje ćute.

  • Jovan Marinkovic, Trstenik

    12:11 // 10. 4. 2021.

    Odavno se videlo da u Radnickom nista nije dobro. Dotakli ste dno dna sto se i ocekivalo, sobzirom na stanje u tom slavnom klubu. Sada vam predstoji teska borba za opstanak u Super ligi. Gledajte da se makar spasite od te katastrofe. Medjutim, sobzirom koga ste postavili za novog trenera svi su izgledi da ce " Real sa Nisave" sledecu sezonu igrati u nizem rangu, sto vam, naravno, nikako ne zelim.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: