Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 12. 3. 2021.

| Sport

Gaćinović pred Čukarički: Moramo biti na svom maksimumu

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Trener Radničkog se pred gostovanje Čukaričkom nada pozitivnom rezultatu; Foto: FK Radnički

Posle prošlonedljne pobede protiv TSC-a, fudbaleri Radničkog u utakmici 27. kola Linglong Superlige u subotu 13. marta, od 16 sati gostuju ekipi Čukaričkog na Banovom brdu. Trener Nišlija Vladimir Gaćinović je pred ovaj meč istakao da je njegov tim pun samopouzdanja i da, ukoliko žele pobedu, moraju biti na maksimumu.

Nije baš najbolje ekipa sa "Čaira" otvorila prolećni deo prvenstva, pošto su zabeležili samo dve pobede. Veliki problem fudbaleri Radničkog imaju pre svega sa realizacijom, što ih je koštalo osvajanja više bodova. Tim Vladimira Gačinovića nalazi se tek na 9. mestu tabele sa 37 osvojenih bodova.

Sa druge strane, "Brđani" su poraženi samo u prošlom kolu od Crvene zvezde, a pre toga su zabeležili pet pobeda i remi sa ekipom Vojvodine. Izuzetno jaka sredina terena uz brze krilne igrače biće veliki problem Radničkom, a ukoliko i Đorđe Jovanović u špicu bude raspoložen za igru, ispred niškog tima biće izuzetno težak zadatak.

Čukarički je trenutno četvrtoplasirana ekipa prvenstva sa 51 osvojenim bodom i nalaze se na poziciji koja će ih naredne sezone odvesti u kvalifikacije za evropska takmičenja.

U jesenjem meču u Nišu nije bilo pobednika, a trener Gaćinović istakao je snagu domaćina, pre svega na Banovom brdu.

Čukarički je u odličnoj formi, pogotovo kad igraju kući. Radi se o brzom, agresivnom timu, a da bi Beograd napustili uzdignute glave, moramo biti na svom maksimumu. Planove su nam poremetile povrede zbog kojih neće igrati Marković, Pantelić i Đuričin. Imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača i očekujem da budemo na potrebnom nivou kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Bili smo jako dobri protiv TSC-a, pa se nadam da ćemo nastaviti sa dobrom igrom i tradicijom da Radnički pobeđuje na Banovom brdu - rekao je Gaćinović.

Utakmica se igra sutra od 16 sati, a direktan prenos meča biće na kanalima televizije Arenasport.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    15:14 // 13. 3. 2021.

    Vaš maksimum je, NEIZGUBITI SA VIŠE OD 3 KOMADA U MREŽI!!!!!

  • Mara

    20:30 // 12. 3. 2021.

    strašno

    • ђура

      06:51 // 13. 3. 2021.

      Маро , "страшан" ти је коментар .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: