Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:32, 1. 4. 2021.

| Sport

Gaćinović pred gostovanje u Lučanima: Težak meč, ali idemo po tri boda

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Niški tim se nada pozitnom ishodu u Lučanima; foto: FK Radnički

Posle dvonedeljne pauze zbog duela reprezentativnih selekcija, nastavlja se Linglong Superliga, a fudbaleri Radničkog sutra, 2. aprila gostuju ekipi Mladosti iz Lučana. Meč se igra od 17 sati, a trener Nišlija Vladimir Gaćinović se nada pobedi svog tima, usled velikih kadrovskih problema zbog povreda bitnih igrača.

Osnaženi novim sportskim direktorom, fudbalere iz Niša očekuje vrlo neugodno gostovanje. Ekipa iz Lučana je u dosadašnjem delu prvenstva osvojila 33 boda i nalaze na 14. poziciji, dok su fudbaleri Radničkog osvojili pet bodova više i trenutno zauzimaju 9. mesto tabele. Ono što krasi obe ekipe ove sezone je promenjiva forma, a ekipi Mladosti je ovaj meč mnogo bitniji, pošto bi u slučaju poraza dodatno zakomplikovali situaciju u borbi za opstanak. Oni se trenutno nalaze samo jedno mesto iznad zone ispadanja, a tim Rada koji ispod njih na tabeli ima samo tri boda manje.

Ono što dodatno pravi problem treneru Vladimiru Gaćinoviću jesu povrede, koje ih nisu zaobišle ni pred ovaj susret.

Bićemo oslabljeni pošto neće igrati Stevanović, Pantelić i Marković. Oni jesu bitni igrači za naš sistem, ali koga nema bez njega se može i mora. Imamo kvalitetan roster i verujem da će njihove zamene ispuniti očekivanja. Očekuje nas fizički zahtevan meč, a ekipa Mladosti mi je najsličnija nama. U pitanju je tim prepun internacionalaca i prekaljenih superligaških igrača - rekao je Gaćinović.

U prvom ovosezonskom duelu na stadionu "Čair" utakmica je završena bez pobednika, 1:1. Ipak, ono što pred ovaj susret hrabri šefa stručnog štaba iz Niša jeste dobar rad na treningu.

Dobro smo radili tokom ove pauze i očekujem dobar rezultat i da budemo na očekivanom nivou. Trebaće naravno i malo sreće, a s obzirom na to da u poslednje vreme nismo baš miljenici sreće, nadamo se da će nam se bar nešto vratiti u Lučanima. U svakom slučaju znamo šta nam je činiti. Imamo plan, idemo da se nadigravamo, verujem u pobedu i uspeh- završio je Gaćinovć.

Utakmica na stadionu u Lučanima igra se sutra od 17 sati, a multiprenos je na televiziji Arenasport.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mnogo ste jaki

    12:12 // 2. 4. 2021.

    Jaki ste sada imate najace pojacanje ikada sad ce gosn.Ivovic da upise het-trik,gospodin ima iza sebe karijeru ihaha

  • Razbibriga

    00:29 // 2. 4. 2021.

    Pa, idi...

  • Mara

    21:27 // 1. 4. 2021.

    samo hrabro

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: