Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:23, 29. 5. 2012.

Godišnjica smrti Ivana Krstića Belog

ivan krstic beli sahrana

Na današnji dan 2000. godine od udara groma nastradao je Ivan Krstić Beli, fudbaler Radničkog i mladi reprezentativac Jugoslavije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • beli

    12:33 // 29. 5. 2012.

    a sto mu porodica sada prezivljava...to nista

    • an

      14:25 // 29. 5. 2012.

      Ne pametuj. To je već neka stvar koja je bolje da ostane unutar porodice i nije za javnost. Uostalom ni mi nismo toliko glupi da ne znamo kako se njegova porodica oseća nakon pogibije Belog.

  • mita

    16:53 // 29. 5. 2012.

    Sva sreca,pa imaju dobre prijatelje,Icko je sada veliki momak,a Ana zena zmaj...pa se posle ovakve tragedije sve malo lakse prezivljava !!! Love U

    • Pera

      13:47 // 30. 5. 2012.

      koja Ana?

    • Ana

      08:46 // 31. 5. 2012.

      Hvala Mito na lepim recima, hvala ti na ovome da sam zena zmaj, a Icko jeste sada veliki momak, i pravi veliki fudbaler :). Beli je zaboravljen jedino od funkcionera FK , sto je njihova sramota, ali sta da se radi,svako ima svoju savest... A Milenko, ljudima ne mozes da zapusis usta, pogotovo u malim sredinama gde u verovanja cudna, ali ne kruzi prica da je poginuo jer je dao sinu isto ime kao svoje... Nas sin je dobio ocevo ime iz drugih, normalnih razloga... Uostalom, svako neka misli sta hoce, to ne mogu nikome da zabranim... Samo sam htela da zahvalim svima koji su izdvojili vremena da se posvete ovoj temi, i da se zahvalim svima onima koji nisu zaboravili mog supruga. Zauvek u

  • DJene

    04:18 // 15. 9. 2012.

    Posto sam video da je Ivan Krstic malo zapostavljen ... Pokusao sam da napravim nesto o njemu na wikipedi ... Ali meni slabo ide ... Tako da ako hoce neko ko zna vise o njemu,i ko zna bolje da radi te stvari da malo uredi ono sto sam ja zapoceo .

  • beli

    09:39 // 30. 5. 2012.

    an...bez lose namere,samo da se zna da su pomalo zaboravljeni,a to kako se oseca porodica zaista je glupo sa vama raspravljati

  • Milenko

    22:01 // 29. 5. 2012.

    Jednom dobar covek i fudbaler...medjutim po njegovom rodnom Medosevcu kruzi prica(narodno verovanje), da je poginuo jer je sinu dao isto ime kao svoje.

    • SUKHOI

      09:53 // 30. 5. 2012.

      Sedi JEDAN (1)!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: