Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:50, 7. 6. 2020.

Goleada na "Čairu" i preokret Radničkog, skandiranje protiv Uprave kluba

Radnički Rad jun 2020 foto Južne vesti Vanja Keser4 MIhajlović prekinuo polugodišnji "post", Mitrovićev prvenac u seniorskom timu; foto: Vanja Keser

Uzbudljiva utakmica, na kojoj je viđeno čak sedam golova, crveni karton, obilje izglednih akcija i potpuni preokret Radničkog, koji je u 20. minutu gubio od Rada sa 2:0, viđeni su u utakmici 28. kola Superlige, koja se igrala na "Čairu". Nišlije su na kraju slavile sa 4:3, a "meraklije" ih podržale svega pola sata, pošto su odale počast preminulom navijaču Saši Stojanoviću Japi i skandirale "Uprava napolje".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • LSM

    17:53 // 7. 6. 2020.

    Kakva farsa od kluba/lige/drzave, hoce li nekad da vam bude dosta, dokle vise..

  • Najaci smo najaci.Nema izdaje

    17:55 // 7. 6. 2020.

    Pocelo je!!! Skandiranje je snimljeno.Sta sad ? Dojadili talivi i dilivi doci ce im glave.Dosta lazi i neprofesijonalizma.KUVARIMA MESTA NEMA NA FUNKC

  • Kladionica

    18:45 // 7. 6. 2020.

    Iskusno. 7+. Bravo!

  • Dejan

    18:52 // 7. 6. 2020.

    Dokle god Radnički ima ovakvu upravu klub će sve više i više da tone. Nije isključeno da u narednoj sezoni Radničkom predstoji borba za opstanak, jer je Radnički jedini klub u ling long ligi kome je Rad u gostima dao tri gola a mogao još najmanje toliko. Bruka i sramota.

  • Dragan Stevanovic

    19:19 // 7. 6. 2020.

    Da li ce se iko ikada zapitati zasto Radnicki nema ,izvinjavam se u napred,adekvatno navijanje!? Kakve MERAKLIJE? Ima ih 50! Nije problem u ljudima tj. navijacima! Ima dosta Nislija koji vole Radnicki i zeleli bi njegove uspehe! Ali sta se radi sa promovisanjem tog kluba? Nista! U Nisu je medju klincima,pa i starijima,glavna dilema Zvezda ili Partizan! Imamo i WC solje sa njihovim simbolima!

    • Bulevar Niš

      20:34 // 7. 6. 2020.

      Nije to samo u Nišu,ali jesi u pravu.Snaga blizanaca je drzava,dosta političara,moćnika raznoraznih,najjačih sponzora je u upravnim odborima koji vode ta dva kluba,i tako je od njihovog osnivanja do danas,nažalost.I sad tu jedan Radnički,ili Vojvodina ili bilo koji drugi klub,apsolutno nema nikakve šanse.To nema naravno veze sa lokalpatriotizmom,ali i ima,klinci se pale na takve stvari.Napred Real

    • Dupli aršini!

      21:50 // 7. 6. 2020.

      Vama Nišlijama koji navijate za niški klub smeta kad navijači Zvezde i Partizana prave patrijotske bakljade na Tvrđavi, u Durlanu i na Paliluli (u pokušaju), a ne smeta vam kad Meraklije to rade na stadionu! Dupli aršini, a? E pa, ne da će da imamo WC šolje sa simbolima naših beogradskih ljubimaca nego ako treba i WC papire!

  • Mara

    20:37 // 7. 6. 2020.

    Menjajte upravu .Propašće klub

    • Ančikus

      00:39 // 8. 6. 2020.

      E neće da može, živele Meraklije!
      Pravi klub nikada ne propada!

    • Marina Tetka

      09:28 // 8. 6. 2020.

      Maro, da ti kaze nesto tvoja teta: nekada je potpuno okej zadrzati svoje misljenje za sebe.

  • gaga bgagic

    07:12 // 8. 6. 2020.

    Uprava napolje

  • Kladza

    10:33 // 8. 6. 2020.

    Dok je kladza bice i para.Bitna je kvota.Definicija uspeha kladza, kladza pa izadjes na kvotu.

  • Palilulac

    18:37 // 8. 6. 2020.

    Bravo MERAKLIJE. Prazan Jug, puna loża. Jesam u godinama, ali se iskreno nadam praznoj loži i punom jugu. NEMA PREDAJE PORAZ. NIJE OPCOJA. PA DA PIVO PIJEMO.

  • Meraklija63

    22:17 // 8. 6. 2020.

    Sve mogu da shvatim ali nikako nazovi Nislije da navijaju za Bg. blizance i da nama pravim Nislijama-MERAKLIJAMA drze slovo,mars u sela odakle ste i dosli

    • Topčiderski lavori

      15:19 // 9. 6. 2020.

      Što se ljutite na nas, pa mi samo više volimo neke titule nego da navijamo za svoj grad... kad nemamo svoje, dobre su i tuđe... posle nekoliko godina se i stvarno poistovetiš s tim... mislim da se to zove stokholmski sindrom... evo ako nećeš za topčiderske blizance probaj da navijaš za Levski ili Ludogorec (Steauu, Vardar, BATE Borisov)... da viš kolko je dobro, veselo... ima žemske, ima sve...

    • Ouzo

      05:49 // 11. 6. 2020.

      Sve si ti ,druze, u pravu, ali je ne mogu da shvatim da se navijaci SRPSKOG kluba nazivaju - meraklijama ili delijama !
      Zar je malo bilo 5 vekova pod Turcima ? Tako neka se zovu navijaci tuskog kluba ! Ima li neki vojvodjanski klub da navijaci nose tursko ime ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: