Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 28. 5. 2016.

Golman Radničkog karijeru nastavlja u Danskoj

800x600-aleksandar-jovanovic-golman.jpg Jedan od najboljih pojedinaca niškog kluba novi igrač danskog Arhusa; foto: Vanja Keser

Čuvar mreže niškog Radničkog i novopečeni reprezentativac Srbije Aleksandar Jovanović nastaviće karijeru u danskom Arhusu, a niški klub je od transfera inkasirao 215.000 evra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    16:28 // 28. 5. 2016.

    Da je igrac Partizana otisao bi za 2 miliona. Zalosno je kako se vrednuju igraci Radnickog. Najbolje igrace rasprodaju za smesan novac. Kad ne cenis svoje kako ce ga drugi ceniti?

    • BOGIC BOGICEVIC

      22:16 // 28. 5. 2016.

      Problem je sto se oko kluba vrti kvazi menadzer sa smesnim CV a umislja se da moze prodati Ronalda i samo vreba priliku da mazne igraca Radnickog bez kinte i da se sepuri po kaficima.Pola grada zna ko je on,zalosno je sto je vrbovao i trenera i njega folira da ga moze odvesti u Anderleht.Tuga,jad i cemer niskog kluba.

    • milan

      08:20 // 29. 5. 2016.

      ko je taj ako ga pola grada zna ko je a na utakmici dolazi 1000 gledalaca.

  • nesa

    16:42 // 28. 5. 2016.

    Odlican posao.Dobra vest za sve meraklije. Prvi ozbiljniji transfer u nasem klubu od vremena Pante i Drize. Dobro je da cemo sada moci da registrujemo igrace. Aci hvala za sve sto je prizio Radnickom i puno srece i uspeha u novom klubu.

  • pedja

    17:18 // 28. 5. 2016.

    Mnoge smo negativne tradicije srusili ove sezone pa sada jos jednu mozda i najvazniju.Posle 20 godina Radnicki uspeo da proda prvog igraca i za to dobije neko obestecenje.Do sada su svi odlazili bez dinara obestecenja kada su im ugovori vec istekli.Konovalov moze da bude odlicna zamena za Acu.Sada sacuvati postojece igrace i sa nekoliko pojacanja ponovo smo na vrhu tabele.

    • Saki

      18:03 // 28. 5. 2016.

      Prvo da napravimo i zaokruzimo pricu sa stadionom ne da igramo kada bude trebalo u tudjem dvoristu! Sto se tice golmana Borjan bi bio dobro resenje!

  • Cica

    06:19 // 29. 5. 2016.

    Svako ide gde mu je bolje

    • BOGIC BOGICEVIC

      22:10 // 29. 5. 2016.

      Milane,radi se o coveku koji je promenio vise klubova i nigde pecat fudbalski nije ostavio a sada je menagere SVETSKOG GLASA ko fol.No to i nije bitno toliko,,,kamo vise srece da agenti zvucnog imena i prezimena zastupaju nasu nisku decu i da ih prodaju u bogate klubove i da Radnicki zivi od toga.Ovaj kvazi menagere lovi samo one koji imaju ciste papire ili su na arbitrazu.BELU BANKU nije doneo klubu a u istom je poceo i nesto naucio.Neka mu sluzi na cast.BANKOVIC ZORAN je zakon za takve.

    • milan

      06:20 // 30. 5. 2016.

      slažem se sa tobom da je klub najbitniji, ali ga imenujte da roditelji znaju da je prevara i da se ne zalete.

    • dzoni

      08:50 // 30. 5. 2016.

      @BOGIC BOGICEVIC ,nemoj da si neozbiljan i da iznosis neke puste priče.Argumentuj to imenom i prezimenom pa da sudimo,ovako izgleda smesno...

  • juzna strana

    01:50 // 30. 5. 2016.

    Realno, ovo je golman reprezentativnog kalibra i vredi mnogo više. Ali dobro. Prvi ozbiljniji transfer u novijoj istoriji kluba pa neka je sa srećom i klubu i Aci!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: