Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:09, 12. 1. 2024.

| Sport

Golmani na "Čairu" - Rosić otišao, stiže Vasiljević iz Zvezde

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
dragan rosic, fk radnicki, foto fk radnicki
Rosić otišao iz Radničkog; foto: FK Radnički Niš

Doskorašnji prvi golman Radničkog Dragan Rosić otišao je iz Niša u novosadsku Vojvodinu, potvrdio je sportski direktor Bratislav Ristić, a njega bi trebalo da zameni Nikola Vasiljević, golman Crvene zvezde. U planu je dovođenje još igrača, a ekipa u sredu, 17. januara odlazi u Tursku gde će nastaviti pripreme za prolećni deo sezone.

Posle sezone i po u dresu "Reala sa Nišave" 27-godišnji Užičanin odlazi u Vojvodinu, a obeštećenje je 100.000 evra. Prema podacima sa specijalizovanog sajta Transfermarkt, Dragan Rosić na fudbalskom tržištu vredi 650.000 evra. Sportski direktor Radničkog Bratislav Ristić kaže da su stručni štab i sportski sektor dali "zeleno svetlo" za odlazak Rosića.

Juče je otišao, sve je dogovoreno. Upravni odbor je preložio, mi smo se složili. Sada imamo u budžetu novac za pojačanja koja su po našoj meri - rekao je Ristić.

Na mesto među stativama niškog superligaša trebalo bi da stigne Nišlija Nikola Vasiljević, doskorašnji golman beogradske Crvene zvezde. Vasiljević je karijeru počeo u Radničkom, a igrao je i u surduličkom Radniku, Napretku iz Kruševca i Proleteru iz Novog Sada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    05:12 // 13. 1. 2024.

    Најзад Нишлија !!! Шта чекате са још једним који даје голове , замислите и Партизану ! Марко Мркић !!! Бољи од свих које сте довели !

  • Moki

    22:53 // 12. 1. 2024.

    Amaterski potez..Prvo dovedi golmana a potom kazes Rosicu ajde sada da produzimo ugovor posto ističe postojeci na leto..ukoliko odbije tribine 6.meseci pa da vidim gde ce da predje..

  • Nišlija

    19:47 // 12. 1. 2024.

    Dolaze li bolji dani za Radnički? Nadamo se.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: