Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:15, 21. 9. 2019.

| Sport

Golom u finišu Železničar upisao prvu pobedu

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
zeleznicar, novi pazar, 21 septembar 2019, foto jv vanja kesee
Pobeda u finišu; foto: JV / Vanja Keser

Do prvog trijumfa u ARKUS ligi rukometaši niškog Železničara došli su golom Vladimira Jevtića osam sekundi pre kraja i to protiv Novog Pazara (35:34) u hali "Čair". Utakmica je prošla u izjednačenoj igri, a na kraju slavili su domaći igrači.

djordje spasic, zeleznicar, 21 spetembar 2019, foto jv vanja keser Sa 15 golova vodio "Želju" do pobede; foto: JV / Vanja Keser

Nakon poraza na startu od Proletera u Zrenjaninu, "Želja" je upisao prvi trijumf u elitnom rangu. Sjajnu patiju pokazao je Đorđe Spasić koji je dao čak 15 golova, što je skoro kao ostatak njegovog tima, pa je zato zasluženo poneo epitet igrača utakmice.

U meču sa slabim odbranama obe ekipe i skoro 70 datih golova, Novi Pazar je češće bio u vođstvu, a sa golom prednosti je otišao na odmor (19:18).

djordje teodorovic, 21 septembar 2019, foto jv vanja keser Trener Železničara Đorđe Teodorović prvi put trijumfovao sa ovom ekipom; foto: JV / Vanja Keser

Ipak, gosti iz Novog Pazara nijednom nisu imali više od dva gola prednosti, sa druge strane, Železničar je vodio samo sa golom prednosti. U 55. minutu Pazarci su vodili sa 33:31, ali su Đorđe Spasić i Boris Radivojević doneli izjednačenje.

Poslednji gol gosti su dali u 57. minutu, a tokom naredna tri minuta igrači "Želje" su dva puta matirali protivničkog golmana.

Posle drugog kola Železničar ima polovičan učinak i nalazi se na 7. mestu sa dva boda.

ŽELENIČAR - NOVI PAZAR 35:34 (18:19)

Sudije: Marko Sekulić i Vladimir Jovandić (Pančevo)

Sedmerci: Železničar 7 7, 53

Isključenja: Železničar 6, Novi Pazar 10 minuta.

ŽELEZNIČAR: Kocić 11 odbrana (2), Matović, Stošić, Bojan Radivojević 1, Milovanović 4, Ačković, Stanojević, Petrović, Boris Radivojević 1, Milosavljević 6, Spasić 15 (7), Jevtić 4, Cvetković, Potkonjak, Stojanović 1, Pavlović 3.

NOVI PAZAR: Milenković 8 odbrana, Jokić 1, Žujović 5(3), Badić, Arifović, Sefović 1, Crnovršanin, Brunčević, Mekić, Rakić 4, Hakić, Davidović 7, Raković, Banduka 7, Radisavljević, Milošević 9.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: