Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:34, 21. 2. 2020.

| Sport

Gotova pauza i za fudbalerke: Mašincu Vojvodina provera za Spartak

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Mašinac fudbal
Nastavk trke za šampionsku titulu; foto: Vanja Keser

Nakon tri meseca pauze fudbalerke ovog vikenda nastavljaju takmičenje u Superligi, a niški Mašinac kreće iz Novog Sada u kojem ce u subotu, 22. februara gostovati Vojvodini. Domaćin ovog susreta ima dosta slabije rezultate od protivnika, ali trener Nišlijki Perica Krstić ističe da su one mlade i da će da "grizu", pa će biti dobra provera pred duel sa Spartakom.

Novosađanke su pretposlednje na tabeli Superlige, zabeležile su samo dve pobede i jedan remi u dosad odigranih 12 kola, a svi ti bodovi osvojeni su protiv timova iz donjeg dela tabele. U prvom delu sezone Nišlijke su kod kuće slavile sa velikih 5:1.

Vojvodina ima izuzetno mladu i talentovanu ekipu i one će da grizu i da daju sve od sebe. To će nama biti jedna fina provera pred Spartak. Mi ne potcenjujemo, ulazimo u tu utakmicu maksimalno ozbiljno i motivisano sa željom da krenemo sa pobedama u prolećnom šampionatu i da što spremniji dočekamo Spartak narednog vikenda - priča Krstić.

Mašinac za svojim sledećim rivalom, aktuelnom prvaku države i liderom tabele Spartakom, zaostaje velikih 10 bodova. Zato Krstić ne gaji prevelike nade da njegov tim može do šampionske titule, već kao glavni cilj ističe zvanje vicešampiona.

Mi imamo tri utakmice sa Spartakom do kraja, znači možemo devet bodova da osvojimo. Oni neće ni od koga da izgube. Teoretski možda ako izgubi negde, ali to je nemoguće. Naš osnovni cilje je drugo mesto i da u Kupu stignemo što dalje - priča Krstić.

A takmičenje u Kupu započeće 18. marta, kada će u šesnaestini finala gostovati još jednom superligašu Zemunu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: