Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:46, 15. 7. 2015.

| Sport

Grčka i Nemačka otvaraju vaterpolo turnir u Nišu

Autor:Lj. S.Izvor:Južne vesti
vaterpolo
Vaterpolo dani u Nišu počinju večeras; foto: JV arhiva

Utakmicom selekcija Grčke i Nemačke u prvom kolu "A" grupe u 16 sati će početi pripremni Internacionalni turnir na bazenu Čair. Selekcija Srbije od 20 sati igra sa Rusijom.

Turnir u Nišu, koji će trajati do 18. jula, okuplja selekcije Srbije, Crne Gore, Rumunije, Grčke, Rusije, Španije, Kine i Nemačke i biće poslednja priprema pred Svetsko prvenstvo u Kazanju koje je na programu od 27. jula do 8. avgusta.

Srbija se, pored Rumunije, Španije i Rusije, nalazi u "B" grupi, a prvi meč pred Nišlijama odigraće večeras od 20 sati protiv Rusije, domaćina predstojećeg Mondijala.

Atmosfera je kod nas uvek dobra i to je ono što je krasilo ovu ekipu. Ovo je generalna proba pred Svetsko prvenstvo. Biće dosta kvalitetan turnir i znam da ćemo pred našom publikom uspeti da se pokažemo u najboljem svetlu - istakao je Živko Gocić, reprezentativac Srbije.

Nakon osvajanja Svetske lige vaterpolisti Srbije su imali pripreme za Mondijal na Zlatiboru, u Užicu i Beogradu, gde su imali izuzetne uslove prema rečima selektora Dejana Savića.

Sada na ovom divnom turniru vraćamo vaterpolo u Niš, grad koji to zaslužuje. Igranje na turniru će nam mnogo značiti jer ima nekoliko reprezentacija sa kojima igramo ili možemo da se ukrštamo na Svetskom prvenstvu - istakao je Savić.

Karte za ovaj turnir su u prodaji na biletarnici bazena Čair, a komplet košta 1.000 dinara. Ulaznica za jedno kolo košta 250 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: