Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:18, 13. 5. 2016.

| Sport

“Grobari” na utakmicu sa Radničkim bez navijačkih obeležja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
stadion
Na stadion bez crno-belih obeležja i uz lični dokument; foto: JV arhiva

Zbog suspenzije Fudbalskog saveza Srbije, navijači Partizana koji dođu na Čair na duel sa niškim Radničkim, neće moći da unesu klupske rekvizite i dresove, a biće angažovano 200 redara.

U zvaničnom saopštenju Fudbalskog kluba Radnički piše da se poštuje odluka FSS i da je zbog dešavanja u derbiju sa Crvenom zvezdom, Partizanu izrečena suspenzija, pa da zbog toga tribine “Grobara” neće moći da budu u crno-belom.

Biće angažovan maksimalan broj ljudstva, kako bi sve na stadionu i oko njega proteklo u najboljem mogućem redu. To je više od 200 redara, dok će policija po liniji rada, koji praktikuje, odrediti broj svojih pripadnika za obezbeđenje aktera predstojeće utakmice - piše u saopštenju.

U niškom klubu očekuju da u nedelju od 19 sati, kada se igra utakmica, Nišlije prisustvuju prazniku fudbala i zbog toga apeluju na sve da poštuju zakon.

Predlažu da se ulaznice kupe na vreme, da se za dolazak na stadion koristi javni prevoz, jer će ulice oko stadiona biti zatvorene u vreme odigravanja meča i da se ranije dođe kako se na ulazima ne bi stvorila gužva.

Zbog pojačane kontrole na ulazima stadiona, gledaoci su u obavezi da kod sebe imaju jedan od ličnih dokumenata - ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu - poručuju iz Radničkog.

Policija je već najavila da će snimati čitav meč i da će na stadionu biti nekoliko kamera.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nikola

    10:32 // 14. 5. 2016.

    E necu na utakmicu zbog obaveznog legitimisanja i pipkanja. Imam 64 godina, volim fudbal ali necu u isti kos sa huliganima!

    • shaft

      19:01 // 14. 5. 2016.

      Slican komentar sam i ja napisao,ali ga administrator,koji misli da se fudbal u Nisu igra otkako se on bavi tim hobijem,nije objavio.Nije problem sto ne zna,naucice,ali u svakoj prilici stiti politicare na celu klubova.Imam klinca koji voli fudbal,ne smem da ga na ovakve utakmice vodim,kao sto je mene otac,nekad,vodio,a bilo je i po 22000 ljudi!

  • Radnici "Gorice"

    09:53 // 14. 5. 2016.

    "DOBRODOSLE KOLEGE" , navijamo za vas...iz daljine tj. sa GROBLJA !
    Poslacemo , nase demokratski izabrane, predstavnike iz Gradske vlasti, da navijaju umesto nas !
    Ne zamerite !

    • CVETKO prvi

      16:37 // 14. 5. 2016.

      @ Radnici "Gorice" :
      Niko ne voli radničku klasu ...sa groblja !
      Možda vole seljačku klasu sa njiva i livada ?
      Gradjani ....????????????????????????????

  • Schillibaizer

    22:45 // 13. 5. 2016.

    Navijam za Partizan, postujem Radnicki, ali brateeeee, ocete bez gaca da dodju gostujuci navijaci??? Ne secam se da je bilo takhih uslova za cigane, a pravili su uvek veci 'cirkus' na tribini od Grobara!!! Politici nije mesto u sportu. Ali nema veze, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!!! GROBARI NIS

    • Vlada

      15:39 // 14. 5. 2016.

      Treba samo pročitati vest, pa shvatiti da ovakav komentar nema mnogo smisla. FSS je zabranio prisustvo Partizanovih navijača. Naravno da svi znamo da će na severu biti Partizanovci, ali je zbog kazne fudbalskog saveza, zabranjeno unošenje bilo kakvih navijačkih obeležja.
      Isto je bilo na prošlom gostovanju u Surdulici,

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: