Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:41, 29. 8. 2012.

Hala Čair i dalje bez 200 stolica

hala-cair-bez-stolica.jpg Hala Čair

Ni posle više od 6 meseci u hali Čair u Nišu nisu postavljene stolice umesto onih koje su oštećene tokom Kupa Radivoja Koraća. Štetu ne pokriva osiguranje, Sportski centar nema rezervnih stolica.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • mile

    16:21 // 29. 8. 2012.

    Kakva bruka,sramota da covek nema prosto reci!Simonovic i ostala banda sad nek kazu dal je vredelo renovirati tzv. njihovu arenu Cair ili je trebalo izgraditi novu.Sramota da grad nema para za 200 novih stolica,gde mi to zivimo?

    • Milan

      18:11 // 29. 8. 2012.

      Daj bre ne lupaj! Pa stolice bi bile ostecene i u toj tvojoj "novoj" areni! I ko bi ih tada placao? Opet isti - SC Cair ili Grad!

  • nislija

    17:09 // 29. 8. 2012.

    Kakve veze ima nova hala, stara hala?! Sta ce Nisu nova hala kad i u ovoj staroj nema ko da se takmici?! Ne nego prst na celo, pa sledeci put da se razmisli pre nego sto opet organizuje KRK kada Nis ODAVNO nema respektabilnu kosarkasku ekipu.

  • Andrija

    17:02 // 29. 8. 2012.

    Apsolutno sam sebi govorio da ovakvu stetu osiguranje nece platiti stolice !
    Sad treba uzeti isecak izjave Milosa Simonovica u kome je rekao da ce osiguranje sigurno nadoknaditi troskove zamene stolica , i sadasnja vlast ga treba tuziti za obmanu.

    Bas sam se pitao kako to da nisu kao hteli da traze pare od beogradskih blizanaca, a sve pod izjavom da za tim nema potrebe , pokrice osiguranje. Sramota !

    E pa gospodine Ignjatovicu , treba da iskoristite ovu priliku i celnicima KSS stavite doznanja ,da se utakmica sutra nece igrati u koliko oni ili BG blizanci ne naplate stetu sto su naneli njihovi tzv. navijaci(huligani)!

    DOSTA LAZIMA I OBMANAMA !
    VREME JE ZA PRITISAK !
    ILI PARE ZA STOLICE ILI NEMA UTAKMICE !
    Posto ce i onako ce da kosarkase prate "poslovni ljudi", a ne legendarna niska publika !

  • sasa vasilic

    21:49 // 29. 8. 2012.

    nevidjeno,neverovatno,neshvatljivo...a pazite ovu recenicu,vezanu za zahtev RKSIS:,, ...samo to zavisi od DRUGIH politickih i DRUGIH odnosa u gradu."????? na koje li je odnose mislio? nema ,bre,sta da se prica,nek ti lelemudi iz RKSIS plate stolice,oni su organizatori!

  • matematika

    21:10 // 29. 8. 2012.

    500.000 din / 200 stolice = 2.500 din jedna stolica!?!?!?!? Kakve su bre to stolice, jer imaju zlatne stafove?

  • Jovan Kursula

    07:52 // 30. 8. 2012.

    samo to zavisi od DRUGIH politickih i DRUGIH odnosa u gradu....
    Pa sve dok u ovoj zemlji ispunjenje ugovora bude zavisilo od politicke volje, sve dotle cemo i tapkati tu gde jesmo,u mestu. Ugovor je ugovor bre, pravni akt izmedju dve strane overen u sudu, i ne moze ni po kom osnovu zavisiti ni od kakvih volja.Ali nazalost u Srbiji zavisi, zato smo i tu gde jesmo.

  • radovan

    16:29 // 29. 8. 2012.

    E moj tuzni grade,,e moj teletabisu od simonovica,sad svi iz dzepa da izvadite pare i da ispravite da sutra ne bi pukla bruka....

  • Zoran

    10:08 // 30. 8. 2012.

    Stvarno smo rupa u Srbiji , dokle vise ovo nema se para , pa gde su pare kada niko nema . I mi nemamo pa se trudimo da placamo racune i odrzavamo kuce . Ako ste nesposobni da odrzavate dajte nekome ko ce moci da odrzava . Ja ovde vidim nesposobnost ljudi koji vode halu .Ajmo koncerti , sajmovi , dogadjaji pa neka e ima za odrzavanje !

  • Luka

    19:02 // 31. 8. 2012.

    Gospodine Ignjatovicu, posle sledeceg koncerta i naknade za koriscenje hale kupite bar deo stolica i zamenite, Kup je bio pre 6 meseci, angazujte se malo...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: