Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:18, 14. 11. 2011.

| Sport

"Hala Čair ima još malo nedostataka"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
lokalni organizacioni odbor

Direktor takmičenja u Nišu Milan Petronijević rekao da "u hali Čair nema kapitalnih stvari koje treba srediti pred start Evropskog prvenstva, a da će svi sitni nedostaci biti rešeni".

Na sastanku Lokalnog organizacionog odbora Evropskog prvenstva u rukometu članovi su napravili retrospektivu odigranih utakmica u Čairu, ali i razgovarali o narednim koracima koje treba napraviti pred početak velike manifestacije.

- Imali smo dve uspešne probe pred početak Evropskog prvenstva, Kup nacija i kvalifikacionu utakmicu ženskih reprezentacija Srbije i Grčke. Dosta stvari su u funkciji, a ostalo je još da se neke sitnice poprave. Nema kapitalnih stvari koje treba završavati, ostalo je još samo ono što se u hodu rešava. Hala Čair je nešto što bi poželeo svaki grad. Problem oko svetla je prevaziđen i neće biti problema. Čeka nas veliko takmičenje i nema prava na greške - rekao je Milan Petronijević, direktor takmičenja.

Kako je Petronijević rekao, između 10. i 17. novembra biće rešeni neki nedostaci u hali.

- Siguran sam da će Niš biti dobar domaćin. Sve što smo obećali, ispunili smo. Niš je prvi grad koji je spreman za Evropsko prvenstvo, a nije tako delovalo pre godinu dana. Nedostaci će posle biti ispravljeni, pa da spremno dočekamo reprezentacije - rekao je Miloš Simonović, gradonačelnik Niša i predsednik Lokalnog organizacionog odbora.

Evropsko prvenstvo će biti odigrano u Srbiji od 15. do 29. januara, a mečevi B grupe su na programu u hali Čair.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zelja

    11:52 // 16. 11. 2011.

    Kakva takva,ipak je bolja nego sto je bila...a sto se tice para za dopunske radove...i onako bi se utrosile na nesto od cega gradjani nemaju korist,tako da nek idu za halu!
    "KAD IDE JUNE,NEK IDE I UZE"
    :)

  • Djokica Milovanovic

    11:12 // 15. 11. 2011.

    Ipak Skadar na Bojani.

  • Pera Detlic

    16:55 // 14. 11. 2011.

    Gde li odose tolke pare za ovu halu popularno nazvanu "spolja gladac unutra jadac"!? Vidim ja neko ce za ovo da "lega aps"...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: