Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 23. 8. 2017.

| Sport

Humanitarne vaterpolo utakmice na “Čairu”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Vaterpolo klub Nais bazen Čair
Minimalna cena ulaza je 100 dinara; foto: Vanja Keser

Nais, niški klub sa kratkom, ali bogatom istorijom, proslaviće svoj 6. rođendan revijalnim utakmicama u petak, 25. avgusta od 20:30. Rezultat dva meča biće u drugom planu, jer je glavni cilj prikupljanje novca za lečenje plivača Aleksandra Jovanovića.

Takmičaru niškog kluba Sveti Nikola, dijagnostikovan je maligni tumor kostiju i metastaza na oba plućna krila. Zato mu je potrebna hitna novčana pomoć, a na ulazu na bazen će se pred meč prikupljati novac namenjen za njegovo lečenje.

Vaterpolo klub Nais pokreće ovu akciju i želi da šesti rođendan obeleži upravo na ovaj način. Aleksandar je momak sa našeg bazena i želimo da pomognemo, nadamo se da će nam naši navijači i ljudi dobre volje pomoći u tome. Tako što će u petak napuniti tribine našeg "Čaira". Uz sve to neće izostati ni kvalitetan vaterpolo - kažu u klubu.

U prvom meču će publika na delu moći da vidi budućnost niškog vaterpola, s obzirom na to da će se nadmetati podmladak Naisa. Nakon njih u bazen će uskočiti na jednoj strani seniorski tim kluba, dok će nasuprot njima biti ekipa sastavljena od 17-godišnjaka.

Cena ulaznice, koja će se plaćati uoči utakmica na ulazu na bazen je 100 dinara, ali svako ko je u mogućnosti i ko želi, može priložiti i više.

Podsetimo, Vaterpolo klub Nais je osnovan pre 6 godina, nakon što se ugasio Niš. U najveće uspehe u kratkoj istoriji ubrajaju osvajanje Prve B lige, kao i to što su standardni član Super lige i Regionalne A2 lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: