Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:50, 3. 7. 2017.

| Sport

Humanitarni turnir u basketu, malom fudbalu i stonom tenisu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Basket
Prikupljeni novac će otići za lečenje bivšeg člana odreda Dimitrija Jocića; foto: Vanja Keser

Svi oni koji žele da budu humani, a pri tom se i takmiče u malom fudbalu, basketu ili stonom tenisu, imaće priliku da svoje umeće pokažu na turniru “Igraj humano”. Takmičenje je zakazano za 9. jul od 17 sati na terenu “Sprite”, pored vrtića “Zvončići”.

U Odredu izviđača Josif Pančić, koji je organizator, kažu da će novac prikupljen od kotizacija, kao i iz kutije za dodatni prilog, biti uplaćen na račun za lečenje Dimitrija Jocića koji boluje od Evingovog sarkoma.

Turnir je otvorenog tipa i odnosi se na sve građane koji su željni da pomognu. Ekipe za fudbal su 4+1, a kotizacija za učešće iznosi 1.000 dinara, košarkaške ekipe broje po tri člana i kotizacija iznosi 600 dinara, dok je za stoni tenis u singl mečevima kotizacija 100 dinara - rekli su u odredu.

Mogu se takmičiti ljubitelji sporta svih uzrasta, a broj ekipa je neograničen.

Prijave su otvorene do 8. jula, a zainteresovani se mogu prijaviti na brojeve telefona 064/8797399 Luka Đorđević i 065/2391517 Marko Đorđević.

Inače, članovi niškog odreda su već organizovali jedan humanitarni turnir pod nazivom “Igraj za život”, a prikupljeni novac uplaćen je za lečenje džudiste Igora Nurkića.

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: