Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 2. 7. 2019.

| Sport

Borci humanitarnim turnirima pomažu socijalno ugrožene porodice i "Maru"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
19
Učestvovalo 70 takmičara; foto: Jedinstveni gvozdeni puk

Nadmetanjima u odbojci, malom fudbalu, košarci i šahu 70 takmičara učestvovalo je na prvom Vidovdanskom humanitarnom sportskom turniru "Borci za borce - Oko sokolovo 2019". Novac za kotizaciju, kažu u Udruženju Jedinstveni gvozdeni puk iz Niša, biće uplaćen za pomoć 10 socijalno najugroženijih porodica boraca učesnika ratnih dešavanja od 1990. do 1999, kao i za pomoć i podršku ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju "Mara" Niš.

Na terenima Osnovne škole "Dušan Radović" i u sali Mesne kancelarije Čair odigrani su mečevi u četiri discipline, a organizatori iz Udruženja Jedinstveni gvozdeni puk zadovoljni su odzivom takmičara.

Ovaj turnir je jedan je od najznačajnijih projekata udruženja boraca Jedinstveni gvozdeni puk ove godine. Turnir je bio otvoren za sve one koji su želeli da kroz fer-plej igru pokažu svoje veštine i sposobnosti u sportu, kao i za one koji žele da podrže humanitarni karakter projekta. Ovom prilikom se zahvaljujemo takmičarima koji su učestvovali na turniru - kažu organizatori.

Novac od kotizacije, kažu organizatori, biće upotrebljen za organizaciju turnira i za pomoć 10 socijalno najugroženijim porodicama boraca učesnika ratnih dešavanja od 1990 do 1999, kao i za pomoć i podršku ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju "Mara" Niš.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    11:08 // 2. 7. 2019.

    Svaka čast. Da je više takvih

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: