Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 20. 3. 2018.

| Sport

I Antić sa Radničkim cilja Evropu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Dragan Antic Recko Marko Jovanovic
Antić će na klubi Radničkog debitovati na "Čairu" protiv Vojvodine; foto: JV/M.J.

Zbog zahteva novog šefa struke Dragana Antića, niški Radnički će pauzu u Superligi provesti u Makedoniji, kako bi se što bolje uigrao. Novi trener, peti u ovoj sezoni, kao problem u ekipi vidi to što neki od fudbalera ne igraju svim srcem, dok mu je cilj, kao i svim njegovim prethodnicima, izlazak na evropsku scenu.

Nakon što je u prolećnom delu sezone vezao 4 meča bez poraza, uključujući i pobedu nad Partizanom, Radnički je izgubio poslednje dve utakmice. Zato je trener Boban Dmitrović ponudio ostavku, koja je juče usvojena, a njegovo mesto popunio je dosadašnji trener vranjskog Dinama Antić.

Došao sam da pomognem klubu u ovoj teškoj situaciji. Dolazim zato što volim ovaj klub, proveo sam ovde 3, 4 prelepe godine i vezuje me za Radnički, kao što me vezuje za Dinamo. Želim da sa Radničkim izađem na evropsku scenu, to je moj cilj i mislim da ćemo ga ostvariti. Mislim da ekipa poseduje kvalitet i mnogo više od ovoga što su do sada pokazali - priča Antić.

Ono što je Antić uočio kao problem u timu je što se neki igrači ne bore svim srcem za tim. Ipak, on ne najavljuje nikakve konkretne promene u sastavu, već kaže da će onaj igrač koji se izbori biti standardan.

Pauzu u Superligi, koja će trajati do kraja marta, Nišlije će provesti u Makedoniji, a kako kaže Antić, tamo će odigrati i neke prijateljske utakmice.

Insistirao sam na tome da se ekipa malo odvoji iz grada, da se malo pojača ritam, jer mislim da fali tu malo na snazi. Moj način igre je dosta visoko sa presingom, tako da treba puno da se trči. Pojedini igrači ne igraju punim srcem za klub, a treba svima da bude ponos - ispričao je Antić.

Što se tiče stručnog štaba, pošto je Boban Dmitrović sa saradnicima napustio klub, sportski direktor Marko Jovanović najavio je dolazak novog pomoćnog trenera.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    10:45 // 21. 3. 2018.

    Nema veze ni sa trenerom ni sa presingom, ni sa kondicijom .... ima veze sa parama. Radnicki je SNS klub. Nema sta vise da se prica jer se odlicno zna sta se u ovoj drzavi desava sa stranackim institucijama

    • Aca

      19:25 // 21. 3. 2018.

      Nije SNS nego SPS

  • marko

    07:19 // 21. 3. 2018.

    Uprava napolje

  • Gazda Ivko

    16:10 // 20. 3. 2018.

    Ovu obojicu sa slike treba najuriti. Vranjanca koji nema kapacitet za evropskog superligaša, a ovog drugog što razigrava "trule" igrače koje niko neće.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: