Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:50, 6. 1. 2018.

| Sport

I Đuričić napustio Radnički, novi trener Dmitrović?

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Milan Đuričić
I treći trener ove sezone napustio Radnički; foto: Vanja Keser

Nakon samo tri meseca, kako je potvrdio Milan Đuričić, okončana je saradnja između njega i Fudbalskog kluba Radnički, uprkos dobrim rezultatima. Tako će niški superligaš po svemu sudeći dobiti i četvrtog šefa struke u jednoj sezoni, a za sada se najveće šanse daju dosadašnjem pomoćnom treneru Bobanu Dmitroviću.

Nišlije su pod vođstvom Đuričića "dogurale" do 4. pozicije u Superligi, sa samo jednim bodom zaostatka u odnosu na trećeplasirani Spartak, pa nije jasno koji je razlog prekida saradnje. U Radničkom još nema informacija o tome, a ni popularni Đumi nije dublje zalazio u objašnjenja.

Jednostavno, nije bilo elemenata da se dogovorimo – bio je kratak Đuričić.

Radnicki Niš Dmitrović je na "Čair" stigao letos, sa Austrijancem Pakultom; foto: Vanja KeserKako nezvanično saznajemo, najozbiljniji kandidat da ga zameni je trener, koji je tu od početka sezone i koji je imao ulogu pomoćnog trenera Peteru Pakultu, Ivanu Jeviću i Đuričiću, a reč je o Bobanu Dmitroviću.

Podsetimo, Milan Đuričić je u Radnički stigao početkom oktobra, nakon što je sa dužnosti šefa struke razrešen Ivan Jević. Pre Jevića Real sa Nišave predvodio je Austrijanac Peter Pakult, koji je takođe otišao iz kluba nakon serije dobrih rezultata, a bez jasnog razloga.


I Raspopović otišao, o pojačanjima uskoro

Što se tiče igračkog kadra, kako kažu u klubu, na pojačanjima sportski direktor kluba Marko Jovanović "radi naporno", ali ne želi da izlazi sa imenima, dok ne bude potpisa. Sem Marka Tomića, koji je kao slobodan igrač otišao u Žalgiris, Radnički je napustio i Nikola Raspopović, kome je takođe istekao ugovor.

Štoper je na "Čair" stigao letos i od tada je odigrao 13 utakmicama i postigao jedan gol. Sa odlaskom ove dvojice momaka, napravila se velika rupa u odbrani, a ko će je "popuniti", najverovatnije će se znati 11. januara, kada je zakazana prozivka.

Jedno od imena, koje se u medijima najviše dovodilo u vezu sa niškim klubom je iskusni vezista Dušan Mićić, koji je do sada nastupao za surdulički Radnik.

Podsetimo, postoji mogućnost da se na "Čairu" na proleće ne nađe ni najbolji strelac ekipe Milan Pavkov, a to zavisi od toga hoće li ga vratiti Crvena zvezda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    19:52 // 9. 1. 2018.

    @gari-Nas voljeni klub je filijala Crvene zvezde,pa mora da cuti,bude muzen,iskoriscen pa ispljunut.A,usput te beogradske lihvare i ne brine ako propadnemo,imaju oni takvih kolko hoces!

  • gari

    16:27 // 9. 1. 2018.

    Nije samo on, ;itam u vestima CZ krenula sa pripremama i Pavkom je sa njima !! To je uredu, bio je na "pozajmici" u Radničkom, nego pitanje je: GDE SU PARE OD TRANSFERA (300 000 EVRA) I DALI JE SAV NOVAC UPLAĆEN RADNIČKOM OD beogradske CZ ???

  • Petar

    13:08 // 7. 1. 2018.

    Tončev ga je doveo. To svi sad zaboravljaju. Ako nije ostao a imao je solidan bilans u par utakmica, razlog može biti i u njemu. Npr tražio ogromnu platu a Banković blokrao račun kluba. Trebao je biti realan. Nije imao baš puno superligaškog iskustva kao trener.

    • Milan

      19:27 // 7. 1. 2018.

      Toncev je sklonio djuricica zato sto nije mogao da sastavlja tim.Igraci i trener nisu primili 2 meseca plate a neke igrace su izbacili iz stanova.Mislim da je i Djuricic....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: