Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 8. 2. 2017.

| Sport

I Šišić napušta Konstantin

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Šišić
Obrenovčanin se vraća na inostranu scenu; foto: Vanja Keser

Nakon neočekivano slabih rezultata ove sezone i malih šansi za opstanak u najjačem domaćem košarkaškom prvenstvu, Konstantin se trudi da smanji troškove i pruži šansu mlađim igračima, pa tako ni centar Dušan Šišić neće više nastupati za niški klub.

Karijeru će nastaviti u Luksemburgu, a prema rečima trenera Nišlija Ivana Simića, njegov odlazak iz kluba nije pominjan, ali iznenadni poziv iz inostranstva je promenio planove.

U ponedeljak je iznenada dobio ponudu za Luksemburg. Zamolio me je da ga pustim da ide, a mi smo mu izašli u susret jer zaslužuje da ode, proba da igra u inostranstvu i pronađe sebe. On je jedan sjajan igrač i imali smo odličnu saradnju. Za njega imam samo reči hvale - kaže Simić.

U sledećoj utakmici Šišićevu ulogu će preuzeti Čarls Bronson koji se oporavio od prehlade, dok će pod košem veću minutažu dobiti i mladi Nemanja Kostić i Dušan Stanković. Slaviša Bogavac, 36-godišnji krilni igrač, koji će takođe pripomoći igri u reketu, planira da ostane u Nišu.

Slaviša ostaje, on će biti naš kapiten do kraja sezone, nakon čega ćemo razgovarati sa njim o daljoj saradnji, da li kao trener, da li kao igrač još godinu dana, videćemo. Njegova želja je da se bavi trenerskim poslom, ali se oseća dobro i nema razloga da ne igra bar još godinu dana. Tako da ćemo tek da vidimo šta je najbolje za obe strane - priča trener. 

Podsetimo, ugovore sa Konstantinom sporazumno su već raskinuli organizator igre Marko Gaćinović i krilo Lazar Živković, a još se ne zna da li je to sve. Nišlije su pretposlednje u Košarkoj ligi Srbije, sa jednom pobedom u 16 utakmica.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jova

    12:46 // 8. 2. 2017.

    Paralic je zasticen od svih! Mi smo budale, ovce, idioti sto volimo sport.

  • ГоранЧе

    11:14 // 8. 2. 2017.

    Потпуни дебакл управе! Одговарају ли они коме???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: