Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:22, 30. 1. 2012.

| Sport

I dalje bez karata za Dejvis kup

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
tenis, dejvis kup
foto: teniskisavez.com

Iako je početak prodaje karata više puta najavljivan i odlagan početak, ni svega 11 dana pred početak ovog turnira ulaznica još nema. Teniski savez i Grad Niš prebacuju odgovornost jedni na druge.

Poslednji put je 16. januara najavljeno da će prodaja karata za mečeve prvog kola Svetske grupe u hali Čair početi 30. januara. Ali, ne samo da karata nigde nema u prodaji, već se ne zna da li će ih i kada biti.

U Teniskom savezu istočne Srbije kažu da prodaja nije u njihovoj nadležnosti.

- Grad Niš je preuzeo prodaju karata - kaže Miodrag Tomić, potpredsednik Saveza.

Međutim, iz Grada "vraćaju loptu" na Teniski savez.

- Ne znam ništa o kartama, jer je to nadležnost Teniskog saveza. Oni su uzeli 1.200 karata za klubove u regionu, Grad Niš ne prodaje karte. Tu obavezu su preuzeli Teniski savez i Belami - rekao je Miodrag Radović, gradski većnik.

Ali, kada će početi prodaja karata ne znaju ni u marketingu televizije Belamli.

- Karte još nisu stigle. Trebalo je da ih dobijemo još prošlog ponedeljka. Ne zna se ni kada će stići, ni da li će uopšte biti prodavane kod nas - rekla je sekretarica marketinga Belami televizije.

Prodaja je bila najavljivana i odlagana više puta, pa je tako trebalo da počne posle Nove godine, pa je "pomereno" za 15. januar, pa za 30. januar..

Tragajući dalje za kartama, videli smo da na sajtu Dejvis kupa i dalje stoji informacija da će prodaja početi 30. januara i to preko Card servisa.

Do sredine prošle nedelje na njihovom sajtu bila je najava da će karte za Dejvis kup biti uskoro puštene u prodaju, ali je ponuda povučena. U Card servisu kažu da "čekaju potvrdu organizatora" i da su ponudu sklonili sa sajta jer "nema informacija da li će početi prodaja preko ovog servisa".

Za prodaju karata izgleda niko nije nadležan, a ostalo je još 11 dana do mečeva. Za sada je poznato samo kada će se mečevi igrati i cena karata.

Teniseri Srbije i Švedske će igrati u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa od 10. do 12. februara 2012. godine u hali Čair. Kako je najavljeno, komplet karata za sva tri dana košta 1.500 dinara. Karta za petak i nedelju koštati 700, a za subotu 500 dinara.

U petak i nedelju biće odigrana dva meča singla, a prvi će početi u 14h. U subotu, 11. februara biće odigran meč dubla od 14h.

Poznato je da će u hali Čair biti 4.000 mesta, ali se još ne zna ko će ih popuniti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milos

    03:15 // 31. 1. 2012.

    Lakse sam kupio karte za US open....

  • BRENA U PRVOM REDU

    23:36 // 30. 1. 2012.

    Karte nece biti u prodaji, vec su podeljene. Uzeli su ih mamini i tatini sinovi cije sponzoruse treba da pokazu svoje najnovije torbice i sjajeve za usne, a normalni navijac koji zeli da ostavi grlo i dlan u sali moze samo da place. Koja partijska knjizica mi treba da dodjem do karte za Dejvis kup, plava, zuta ili crvena? Srbija,kuca na promaji.

  • Milan Radovanovic

    20:23 // 30. 1. 2012.

    Nemogu da verujem! Eeee zato cu lepo sledece kolo dejvis kupa da idem u Beograd i da kupim kartu kao covek, a ne preko veze i vezice. Gradonacelnice sram vas bilo sta vam rade funkcioneri oko vas!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: