Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 1. 2. 2017.

| Sport

I golman Zogović u Radničkom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
radnicki
Neizvesno ko će pojačati napad Radničkog

U niškom Radničkom ne miruju ni posle 5 pojačanja koje su doveli tokom zimskog prelaznog roka, pa se tako ”Meraklijama” na pripremama u Antaliji pridružio i golman Bojan Zogović.  

Visoki 27-godišnjak igrao je u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a najzvučniji klub za koji je nastupao je hrvatska Rijeka. Njegovim angažovanjem, uprkos ne tako sjajnoj formi u kojoj se trenutno nalazi, u Radničkom su još jednom pokazali da im je cilj da “popune rupe” koje se tiču iskustva - kako međunarodnog, tako i igračkog.  

U Nišu se očekuje još pojačanje u liniji napada, a Nemanja Kojić koji je slobodan nakon prekida ugovora sa turskim Gaciantepom, pominje se kao rešenje. On je u intervjuu za Sportski žurnal potvrdio da ga Radnički želi u svojim redovima, kao i da ga je bivši saigrač iz Partizana Vladimir Volkov zvao da mu se pridruži u Nišu.

Što se tiče pripremnih utakmica, gruzijski Sabutarlo sa kojim je Radnički prvobitno trebalo da odmeri snage ipak nije mogao da igra, pa su u poslednjem trenutku dogovorili meč sa ekipom Ska, trećeplasiranim timom Druge ruske lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: