Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:23, 7. 10. 2019.

| Sport

I stonoteniseri i stonoteniserke iz Niša slavili i u ovom kolu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Josip Kolumbo stoni tenis
U top 3 i ženski i muški niški predstavnik u Superligi; foto: Vanja Keser

Železničar je u derbiju 3. kola Superlige savladao Unireu iz Uzdina, rezultatom 4:3, usled čega su niški stonoteniseri zadržali maksimalni učinak u svojoj povratničkoj sezoni u najjače domaće takmičenje. Ista je situacija i sa stonoteniserkama, pošto je Josip Kolumbo ekipu NS 2011 sa 4:0.

Poslednjeplasirani tim Superlige nije mnogo namučio Nišlijke - oduzeo im je svega 2 seta. Prvi je bio produkt neobjašnjivog pada Monike Molnar Knežević u drugom setu, što je Kristina Tot iskoristila. Ipak Kneževićeva se brzo povratila i u naredna dva seta izgubila svega 4 poena.

Tot je pripao i drugi izgubljeni set Josipa Kolumba, ovog puta oduzela ga je Olgi Mijailović. Ipak, to nije ugrozilo trijumf igračica niškog sastava, niti konačnu pobedu domaćina.

Josip Kolumbo je sada u grupi tri neporažena tima Superlige, pošto maksimalni učinak imaju još TSC i Novi Sad.

I u duelu Železničara i Uniree samo se 2 puta stiglo do 4. seta, ali se zato igralo 7 mečeva. Svakog puta gost iz Uzdina stizao je do prednosti, a Želja izjednačavao. Zanimljivo je da je niški sastav prvi i jedini put vodio kada je stigao do konačnih 4:3.

Miloš Milenković i Kiril Popov bili su bolji u dublu od Dejana Ockoljića i Filipa Radovića. Slavili su prilično rutinski, za vrednu pobedu. Time je “Želja” ostao u grupi neporaženih timova, koja se sada smanjila na njega, Banat i Crvenu zvezdu.

Već u narednom kolu taj broj smanjiće se bar za jedan, pošto će Nišlije gostovati crveno-belima u Beogradu. Josip Kolumbo će pak gostovati Vršcu, koji ima 2 pobede i poraz.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prvo ih oterao a sad im daje subvencije.

Vojin Ivanović Čitalac

Tekst: Prihode "Konstantinu Velikom" donosiće kargo saobraćaj, Vučić najavio i logistički centar u Nišu

Pronađite nas na: