Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:27, 4. 7. 2019.

Igrači Crvene zvezde pojačali Radnički

meleg i jirka Meleg i Jirka biće u konkurenciji za utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope; foto: FK Radnički

Ugovore o pozajmici sa niškim Radničkim potpisali su dojučerašnji igrači šampiona Srbije Crvene zvezde Dejan Meleg i Erik Jirka. U klubu sa "Čaira" kažu da su dobili dva velika pojačanja za predstojeću sezonu koja počinje 11. jula protiv Flore u Talinu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mrj

    14:06 // 4. 7. 2019.

    Zvezda je ovim potezom kupila sebi 6 sigurnih bodova za sledecu sezonu. Sportski pozdrav.

  • Milan

    17:33 // 4. 7. 2019.

    Pa ako je Radnički već filijala, onda što da ne?

    • Ouzo

      23:33 // 4. 7. 2019.

      Delije,dodjite na jug da navijate za drugi tim zvezde!

  • Jonca

    18:32 // 4. 7. 2019.

    Tesko radnickom sa ovakvim pojacanjima

    • Dusan

      20:16 // 4. 7. 2019.

      Jos nisu ni dosli a ti si ih vec osudijo,a da momcim nisi ni dao sansu,da pokazu sta mogu i znaju strasno ,stvarno niste fer a demantovace te brzo siguran sam a strasno nisi fer ,dobro nam dosli momci i srecno ja veerujem u vas a ovi sto vas prozivaju brzo ce promeniti plocu,srecno i dobro dosli ja uvek uz vas i verujem u vas.!!

  • Jonca

    21:12 // 4. 7. 2019.

    Da oni su dobri za ovcu,borcu i krnjacu,ali za Evropu tesko.Tu trebaju igraci evropskog kvaliteta ako hocemo da se nosimo sa ajntrahtom.

    • Dusan

      23:16 // 4. 7. 2019.

      Posto ti volis da ponizavas ,prozivas ,omalovazavas a sve znas i ne cenis ljude i igrace koji su napravili nesto u zivotu ,a ti ne znam dal si stigo i do FK Babusnice ,ali posto ti omalovazavas njih sto ne ides ti da igras? Nego dajes sebi za pravo da omalovazavas i ponizavas druge , stigni ti do Fk Vojvodine ne moras vise i budi neciji reprezentativac pa se onda javi i prozivaj ko vredi .!

  • Roki

    22:46 // 4. 7. 2019.

    Necemo se od ovih leba najesti!!!Treba nam standardno dobri igraci koji su igrali po svojim klubovima a ne igraci koji su 3 puta usli u igri u toku cele sezone.Tesko nama protiv Flore,Ajntraht je daleko....

  • Jonca

    10:18 // 5. 7. 2019.

    Ja ne omalovazavam nikoga samo govorim realno,zelje su jedno a realnost drugo.Ja recimo imam viziju poput velikog vodje vizionara da radnicki dodje do ajntrahta i izbaci ga,ali realno sa ovim igracima nemoguce,jer da su dobri trebali bi i zvezdi u ligi sampiona.A zvezda u pocetku ima neuporedivo lakse protivnike nego ajntraht.A sto se tice Babusnice tamo nisam stigao jer sam rodjeni Nislija.

    • Dusan

      14:19 // 5. 7. 2019.

      I ja sam rodjeni nislija ali prosto ne zelim da nekogaponizavam i prozivam a da mu pre toga ne dam sansu da igra a oni jos nisu odigrali ni 1 zvanicnu tekmu za nas Radnicki a ti si vec utvrdio da nisu dobri i kako ja nisam realan e tu je razlika sto ja docekam pojacanja lepo i pozelim im dobrodoslicu a ti ocenis da nisu dovoljno dobri i da ne vrede a da im pre toga nisi dao ni sansu. Spirtski poz.

  • Box

    13:38 // 5. 7. 2019.

    U ovom trenutku prava pojacanja za Radnicki.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: