Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:00, 28. 10. 2013.

| Sport

"Igrači Radničkog pružili maksimum protiv Zvezde"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
odbrana-fudbalera-radnickog-protiv-crvene-zvezde.jpg
Fudbaleri Radničkog pružili maksimum, kaže Dragoljub Bekvalac; foto: Saša Đorđević

Šef stručnog štaba Radničkog iz Niša Dragoljub Bekvalac kaže da su njegovi igrači odigrali borbeno, a dodao je da je bilo milina biti deo atmosfere koju su pružile Meraklije.

Ni u trećoj utakmici kod kuće fudbaleri Radničkog nisu uspeli da zabeleže pobedu, ali peti remi za redom ostavio je niški tim u vrhu tabele Superlige. Radnički je sa Zvezdom u subotu na punom Čairu odigrao 1:1.

- I mi smo, kao Crvena zvezda, želeli pobedum ušli smo agresivno i poveli, imali u prvom poluvremenu tečnu igru., dobili gol u produžetku poluvremena. To je bio dobar vetar u leđa Zvezdi koja je u drugom poluvremenu dominirala, imala šanse, ali nije postigla gol. Imali smo i mi neke kontre, ali nismo napravili neku pravu šansu. Mislim da je rezultat sasvim realan  rekao je nakon utakmice Dragoljub Bekvalac, šef stručnog štaba Radničkog.

Bekvalac je bio oduševljen atmosferom koju su priredile Meraklije na ovom meču.

- Pozdravljam publiku, a pogotovo našeg tima na ovakvom odzivu. Zaista je milina biti na takvom jednom događaju kakav su nam navijači priuštili. Mislim da utakmica nije bila toliko kvalitetna, koliko borbena - kaže Bekvalac.

Radničkom je ovo peti remi rezultatom 1:1, a sa 15 bodova Nišlije zauzimaju petu poziciju na tabeli Superlige.

- Nije sramota na svom terenu protiv svetskog prvaka igrati nerešeno, iako smo želeli pobedu. Nismo uspeli da pobedimo, ali nije bio toliki pad kao u prethodnim utakmicama. Moji igrači su pružili maksimum želja i htenja. Taj rezultat je i proizišao iz želje i htenja - dodao je Bekvalac.

Radnički već u sredu dočekuje Partizan u osmini finala Kupa, a utakmica će biti odigrana od 17h na stadionu Čair.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • igor

    10:00 // 29. 10. 2013.

    mislim da treba da se proba sa drugim centarforom, moze ivica ili milenkovic, pa i ljubinkovic sigurno nece biti slabiji od HB.nebuloza je "izbacivati" iz igre cakija i acu zbog bunarenja na Hbulica.

  • igor

    09:53 // 29. 10. 2013.

    promasaj od taktike.kad ne bunarimo igramo ko brazilci i dajemo gol kome hocemo, ali trener jednostavno drugacije vidi stvari.par odlicnih lopti je dobio hbulic ispred sebe ali covek ne moze da potrci

    • Стефан

      11:42 // 29. 10. 2013.

      Није тај тип играча хаџи, нама треба бржи шпиц јер сале може увек да пошаље лопту у простор. Хвале нам бржа крила која такође нападају простор сви су статични сем Салета Стојановића.

  • igor

    09:50 // 29. 10. 2013.

    ...izbacuju se i aca i ivica, igra se iskljucivo na Hbulica koji jeste najvisi u skoku, ali u sustini samo spusti loptu protivnickom timu(koji je u visku) tako da ovi mogu ponovo u napad.Totalni

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: