Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:00, 28. 10. 2013.

"Igrači Radničkog pružili maksimum protiv Zvezde"

odbrana-fudbalera-radnickog-protiv-crvene-zvezde.jpg Fudbaleri Radničkog pružili maksimum, kaže Dragoljub Bekvalac; foto: Saša Đorđević

Šef stručnog štaba Radničkog iz Niša Dragoljub Bekvalac kaže da su njegovi igrači odigrali borbeno, a dodao je da je bilo milina biti deo atmosfere koju su pružile Meraklije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    17:50 // 28. 10. 2013.

    Ma kakav svetski prvak sta se zanosite vise. Zna se ko je svetski prvak a on bi zgazio bilo koji nas tim sa 7-8 gola. Okanite se vise te price i vratite se u sadasnjost.

  • dejo

    18:37 // 28. 10. 2013.

    Nije neka igra bila ali svaka cast momci se borili, bila prvenstvena utakmica borba za veoma bitne bodove ali sad je kup u pitanju nista strasno i ako ispadnemo, ajd sad otvoreno u NAPAD PA STA BUDE.

  • DraKche

    19:20 // 28. 10. 2013.

    "protiv svetskog prvaka" - dzizs krajst

  • Branislav Petrovic

    21:05 // 28. 10. 2013.

    Ako je to maksimum kakav li je tek minimum nazovi fudbalera.Nemaju bre dusu da trce normalno pet minuta.Ritaju onu jadnu loptu bez veze.Ali zato su odlicni glumci.Valjaju se po travi i traze predah...

    • kude_je_taj_Nis

      22:29 // 28. 10. 2013.

      Ovako uglavnom pricaju oni koji nikad u zivotu nisu potrcali a sport uglavnom upraznjavaju kao posmatraci a ne i akteri.

    • Branislav Petrović

      08:46 // 29. 10. 2013.

      Poštujem tvoje mišljenje.Moram da ti kažem da sam bivši sportista.Video sam sve i svašta.Ali ovakve nazovi fudbalere,trenere i lezilebonje koji se šlepuju uz klubove nisam video.

  • Ivan

    21:57 // 28. 10. 2013.

    Ako je ovo njihov maksimum da se kuci brane od poluraspadnute Zvezde i jedva izvuku bod, onda nema potrebe da se nadamo igranju u Evropi jer cemo odmah ispasti od nekih iz San Marina ili Luksemburga.

    • Vlajzi

      10:37 // 29. 10. 2013.

      Poluraspadnuta Zvezda je i dalje nekih 10X skuplja od skrpljenog Radnickog.. A ne znam cemu mastanje o Evropi, kada to nije za nas, jos uvek moguce..

  • ГоранЧе

    08:51 // 29. 10. 2013.

    Хвала Беквалцу на лепим речима време је да се оне материјализују на терену јер смо на 5 бодова од испадања из лиге.Овогодишњи РАДН кошта много више од прошлогодишњег, према томе...

  • Bojan I.

    09:01 // 29. 10. 2013.

    Odlično rečeno. Borbena i teška utakmica. Ne toliko lepa za oko, koliko važna za tabelu. I raduje da ekipa nije pala u drugom poluvremenu, već je čitavih 90 min. igrala u dobrom ritmu.

  • igor

    09:47 // 29. 10. 2013.

    bunar smo igrali celo drugo poluvreme i to je taktika trenera, jer kesic sigurno ne bi ispucavao svaku lopu da mu to nije bekvalac stiktno trazio.bunar automatski izbacuje cakija iz igre, a samim tim

  • igor

    09:50 // 29. 10. 2013.

    ...izbacuju se i aca i ivica, igra se iskljucivo na Hbulica koji jeste najvisi u skoku, ali u sustini samo spusti loptu protivnickom timu(koji je u visku) tako da ovi mogu ponovo u napad.Totalni

  • igor

    09:53 // 29. 10. 2013.

    promasaj od taktike.kad ne bunarimo igramo ko brazilci i dajemo gol kome hocemo, ali trener jednostavno drugacije vidi stvari.par odlicnih lopti je dobio hbulic ispred sebe ali covek ne moze da potrci

    • Стефан

      11:42 // 29. 10. 2013.

      Није тај тип играча хаџи, нама треба бржи шпиц јер сале може увек да пошаље лопту у простор. Хвале нам бржа крила која такође нападају простор сви су статични сем Салета Стојановића.

  • igor

    10:00 // 29. 10. 2013.

    mislim da treba da se proba sa drugim centarforom, moze ivica ili milenkovic, pa i ljubinkovic sigurno nece biti slabiji od HB.nebuloza je "izbacivati" iz igre cakija i acu zbog bunarenja na Hbulica.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: