Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:40, 20. 8. 2012.

| Sport

Ilić: "Bez euforije posle pobede"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki,-aca-ilic-i-igraci.jpg

Ne treba sada biti euforičan i previše samouveren zbog pobede u Kuli, već idemo dalje, rekao Aleksandar Ilić, trener fudbalera Radničkog iz Niša.

U drugom kolu u Superligi, na drugom gostovanju ove sezone, niški Radnički zabeležio je prvu pobedu u ovom rangu. Radnički je slavio sa 2:1 u Kuli protiv Hajduka, a pored rezultata, raduje i pomak u kvalitetu igre.

- Bilo je oscilacija u igri, prvih dvadesetak minuta je bilo problema, dok igrači nisu ušli u ritam i dok nisu osetili snagu protivnika. Nisam zadovoljan što smo odmah po postignutom golu dali protivniku mogućnost da nas iznenadi. Nakon toga, desetak minuta smo pali i Hajduk je imao šansu. Mnogo bolje je prošlo drug poluvreme, pokazali smo da možemo da igramo u ovom rangu i da možemo da napravimo dobar rezultat - kazao je Aleksandar Ilić.

Oba gola za niški tim postigao je dvadesetogodišnji Strahinja Petrović u kog je Ilić od početka sezone imao puno poverenje, a koji je to vratio prvom prilikom.

- Veoma sam zadovoljan, imao sam sreće da budem gde treba. Bitno za nas je da smo dobili utakmicu, za naše samopouzdanje, za klub i grad - rekao je dvostruki strelac Strahinja Petrović.

Pobeda nad Hajdukom donela je 9. poziciju Radničkom posle 2 kola, ali i potvrdu da ovaj tim može da se nosi sa "elitom" i posle 9 godina pauze.

- Ja sam zadovoljan igrom i rezultatom, ali ne treba sada biti euforičan i previše samouveren zbog pobede. Treba ozbiljno da nastavimo i da nas ovaj trijumf motiviše, da bude osnova u daljem napretku igre i rezultata - smatra Ilić.

Radnički će ipak sačekati da se predstavi svojoj publici na Čairu jer će meč sa kragujevačkim Radničkim biti odigran u Jagodini.

- Ne pravi to meni veliki problem jer nije presudno da li igramo kod kuće ili u gostima. Bila mi je želja da sezonu počnemo na Čairu jer znam da je mnogo ljudi zainteresovano da vidi Radnički u Nišu. Ja bih pozvao one koji mogu da dođu u Jagodinu, da nas isprate i pomognu da nastavimo kako smo počeli u Kuli - rekao je Aleksandar Ilić.

Utakmica u Jagodini će biti odigrana u petak, 25. avgusta od 17h, a u konkurenciju za sastav se vraća i Marko Ranđelović koji je u prvoj utakmici u Novom Pazaru dobio crveni karton.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Darko Stojanovic

    15:22 // 21. 8. 2012.

    Ja idem za Jagodinu, a vi kako hocete!

  • Dverjanin

    10:15 // 21. 8. 2012.

    Sramoga za grad da ne moze 100godine da zavrsi jedan obican stadion
    aj sto su probili rok ,nego sto nece ni ceo da se napravi

    SVE ODGOVORNE IZA RESETAKA!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: