Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 19. 11. 2012.

| Sport

Ilić: Momenti presudili protiv Vojvodine

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Bojan-Djordjevic,-Radnicki-Vojvodina.jpg
Bojan Đorđević (2) i Miloš Petrović (14) protiv Vojvodine; foto: Marko Pekić

Nakon meča sa Vojvodinom trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić kaže da se njegovi fudbaleri nisu obrukali, ali i dalje ima detalja koje treba ispraviti. Ilić dodaje da neće otići iz Radničkog.

U 13. kolu Superlige, u subotu na stadionu Čair, Radnički je poražen od Vojvodine golom Abubakara u 88. minutu. To je bio šesti poraz Nišlija i šesti meč bez pobede. Imali su niški fudbaleri priliku da izvuku makar bod, ali su Novosađani u finišu uzeli sva 3.

- Meč bio na nivou ovog takmičenja, pokušali smo da se suprostavimo maksimalno. Momenti su mogli da definišu pobednika. Nismo se obrukali, dali smo sve od sebe. Ima detalja koje treba da ispravimo - rekao je nakon meča Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Do kraja jesenjeg dela prvenstva Radnički ima još dve utakmice. Prva je u subotu kada gostuje Javoru iz Ivanjice koji je do sada dva puta poražen na svom terenu. U poslednjem kolu prvog dela sezone Radnički dočekuje Rad.

- Predstoje nam još dva teška kola da izvučemo još neki bod i ako možemo da prolećni deo sagledamo mnogo drugačije - istakao je trener Aleksandar Ilić.

aleksandar ilic Aleksandar Ilić; foto: Marko Pekić

Radnički je trenutno na 13. mestu tabele Superlige i 5 bodova daleko od "zone ispadanja". Na pitanje novinara da li razmišlja o povlačenju nakon serije bez pobede, Aleksandar Ilić odgovara:

- Ja sigurno neću da se povučem, ne vidim razlog da to uradim. Odradiću sigurno još ova dva kola, bez obzira šta se bude desilo. Na početku sezone sam znao da nama neće biti lako. Da nisam nastupio ovako i da nisam znao da će biti ovoliko poteškoća, mogao sam da dignem ruke - kazao je Aleksandar Ilić.

Problemi u Radničkom nisu novi i datiraju iz ranijih sezona, a njihova rešenja ne mogu odmah da se nađu.

- Şigurno nam nedostaje potencijal više, kvalitet koji određuje rezultat. Ubeđen sam da nije bilo rada koji je ovde nametnut, bilo bi još gore. Naša borba je velika, Radnički je 20 godina bio razgrađivan klub, nismo imali gde da se svučemo, 2 godine Radnički nema svoje svlačionice, nema prostorije, nemamo struju. Prvi put smo sklopili ugovor sa firmom da nam pokloni opremu, to se nikada u istoriji kluba nije desilo. Prošle sezone je oprema plaćena 3,7 miliona - rekao je Ilić.

Odustajanja nema...

- Mi se stvarno borimo da stvari koje su 20 godina temeljno uništavane da pokrenemo na bolje. Nije nam lako i ne može da bude lako - dodao je Ilić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • piton

    21:31 // 20. 11. 2012.

    Siguran sam da ćemo opstati. Barem su 4 do 5 tima slabija od nas.Grad mora da pomogne klub i finansijski i infrastrukturno. Upravo, privodite stadion kraju. Za kapitalne objekte kakav je Čairski stadion para mora da bude.Aco, čvrstom igrom u Ivanjicu. Kao protiv Slobode koja je lako pregazila Kragujevčane.Ajde da pobedimo i da se raduje ceo Čair na utakmici sa Radom.Možemo to. Samo hrabro. Ilić je dobar i moderan trener koji je stasavao u mnogim fudbalskim školama. Zna posao.Svi za Radnički,jer je Radnički ljubav Niša!!!

  • Titan

    13:45 // 20. 11. 2012.

    Daj bre sve je nama neko drugi kriv i to od pre 20 godina.Alo osvestite se Radnicki je na 5 boda od ispadanja pa ne vodi moja baba klub nego Aca i sta treba da cekamo da ispadnemo u drugu ligu.Ili ima da vodi klub kako treba ili ima da leti napolje.

    Radnicki nije saka pirinca, da je pozoba svaka vrana, koju donese vetar!!!

  • RealNO

    12:37 // 20. 11. 2012.

    Ja bi voleo Lotar Mateus da dodje u Radnicki

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: