Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 29. 10. 2012.

| Sport

Ilić: "Podbacili smo protiv OFK Beograda"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ofk-beograd,-radnicki.jpg
Foto: Bratislav Stevanović

Trener Fudbalskog kluba Radnički Aleksandar Ilić posle poraza od OFK Beograda od 5:1 rekao da je tim podbacio i da su golovi primljeni posle grešaka njegovog tima.

Radnički je poražen sa 5:1 od OFK Beograda u 10. kolu Superlige u utakmici gde nije pokazao igru visokog kvaliteta. Razlog ubedljivog poraza trener Ilić vidi u svom timu. 

- Sigurno je nešto što nismo očekivali, sa obzirom da su nam rezultati u prethodnom periodu bili sasvim drugačiji i da smo pružali drugačije partije. Podbacili smo u svim aspektima igre, i primili golove definitivno nakon naših  grešaka - rekao je Aleksandar Ilić nakon utakmice.

Posle 10 utakmica Radnički zauzima 9. poziciju sa po 3 pobede i remija i 4 poraza. Za vikend sledi duel sa braniocem titule Partizanom na Čairu.

- Pred nama postoji veoma težak period gde imamo ozbiljne mečeve, dolazi nam Partizan i posle ovakvog poraza predstoji nam ozbiljan rad, psihički i fizički - dodao je Ilić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mina

    11:08 // 30. 10. 2012.

    Bice bolje,kiksevi se desavaju svima. Nismo mi Real Madrid. Finansijski Radnicki stoji mnogo lose,pitajte te igrace kada primaju,sta primaju,i koliko...nije opravdanje ali moraju da znaju za sta igraju! Ostacemo u ligi,nije ovo smak sveta...to je tek Decembra :)

  • maja

    11:08 // 30. 10. 2012.

    ^Kada ce poceti prodaja karata za utakmicu Radnicki-Partizan i kolike ce biti cene karata?

  • Branislav Petrović

    10:48 // 30. 10. 2012.

    Još su oni sveži i novi za nameštaljke.O tome možemo da pričamo kada ojačaju i pohvataju sve konce(ako ne ispadnu u medjuvremenu).Inače utakmica sa OFK pokazuje da klub nema igrače.Sve su to nazovi fudbaleri koji su jedna obična kasačka grla za jedan krug.Od srpskog i niškog fudbala nema ništa niti će biti u skoroj budućnosti.Pravim zaljubljenicima fudbala ostaje Liga Evrope.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: