Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 29. 10. 2012.

Ilić: "Podbacili smo protiv OFK Beograda"

ofk-beograd,-radnicki.jpg Foto: Bratislav Stevanović

Trener Fudbalskog kluba Radnički Aleksandar Ilić posle poraza od OFK Beograda od 5:1 rekao da je tim podbacio i da su golovi primljeni posle grešaka njegovog tima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zorica Randjelovic

    17:50 // 29. 10. 2012.

    Ako im se sve ovo desava. I treba. Kad radnicki ne postuje nikoga i nista. Kako postupa sa svojim igracima i bivsim igracima i secanjem na pokojnog igraca. Ako. I treba da ispadnu iz lige, bolje nisu ni zasluzili!!!

    • Danilo Pavlovic

      18:43 // 29. 10. 2012.

      Zorice volim i ja tebe :*

    • Durlanac-Radnicki u srcu

      18:55 // 29. 10. 2012.

      Zorice, ide gledaj Sulju, nije fudbal za tebe...

    • napred radnicki

      19:04 // 29. 10. 2012.

      Zorice zaobidji nas Radnicki kritika. Zene i fudbal nikako mi to ne ide zajedno... Za to gore sto si navela kriva je uprava,to jest i ova uprava i prethodne uprave,a ne klub kao institucija! Radnicki nije kriv sto grad ne daje nikakvu finansijku pomoc,cak i kad da,to je nesto minimalno.Cinjenica je da imamo najmanji budzet u JSL. I sad zbog gradskih oca i uprave ti pljujes nas voljeni klub...kako te bre nije sramota!?

  • Срамота

    18:40 // 29. 10. 2012.

    Илићу добар си тренер али ти не иде на част да играју овакви играчи у Радничком.И сам знаш да су оне грешке почетничке код првог гола и код 2 а већ после 3 гола мсл да је утамица намештена.Зар тако треба да игра Раднички!Зар мсл да ће стадион бити пун после овквог ругања светог дреса радничког.Не иде на част оваквом клубу да намешта утакице,примљени голови су објаснили о чему ја причам.Овако идиотски примљени голови су могући само ако се намести утакмица,или ови који су брутално грешили ван клуба!

  • radde meraklija

    07:54 // 30. 10. 2012.

    nisam siguran da li Ili' vidi da ekipa NEMA nikakvu odbranu!!?? primili smo vise golova od onih dunstera BSK... pojacanja su uglavnom povredjena, napadaci neznaju gde je gol... aman ljudi, ovo sve ne mirise na dobro!

  • Merak

    10:08 // 30. 10. 2012.

    Dan pre utakmice sam rekao da po izjavama koje daju iz Radničkog - utakmica je prodata! Tako su pričali i pred utakmicu sa Spartakom i TRAS - plus 4 za Spartak, pa još jedan BUM - plus 5 za OFK! Stadion će biti pun samo još protiv Partizana, jer će navijači doći samo zbog njih, a posle neka vam je srećan povratak u drugu ligu, jer do kraja jesenjeg dela uzima Radnički najviše 3 boda. Obrukali ste grad Niš, obrukali ste Nišlije, neka vam je na čast! A kad vidite prazne tribine - tek ćete tada da se zapitate gde smo vam mi prave stare Nišlije!

    • napred radnicki

      10:19 // 30. 10. 2012.

      A vi takvi koji ocete da dolazite samo kad ide dobro,a kad je lose i kad ne ide,onda vam se ne dolazi,bolje i nemojte vise uopste da dolazite. Bolje da ima nas 100 na tribinama koji smo uvek uz klub i koji ga neizmerno volimo i kad ide dobro i kad je lose,nego pun takvih bolida. I smarate vise sa tom pricom namestanja. Pa i Spartak i ORFK Beograd imaju duplo blji tim od nas po igracima. Pogledajte samo Spartak posle pobede protiv nas bukvalno sve pobede bez ijednog remija i poraza. A OFK-a ima tim za prvih 4-5 na tabeli.

  • Branislav Petrović

    10:48 // 30. 10. 2012.

    Još su oni sveži i novi za nameštaljke.O tome možemo da pričamo kada ojačaju i pohvataju sve konce(ako ne ispadnu u medjuvremenu).Inače utakmica sa OFK pokazuje da klub nema igrače.Sve su to nazovi fudbaleri koji su jedna obična kasačka grla za jedan krug.Od srpskog i niškog fudbala nema ništa niti će biti u skoroj budućnosti.Pravim zaljubljenicima fudbala ostaje Liga Evrope.

  • maja

    11:08 // 30. 10. 2012.

    ^Kada ce poceti prodaja karata za utakmicu Radnicki-Partizan i kolike ce biti cene karata?

  • Mina

    11:08 // 30. 10. 2012.

    Bice bolje,kiksevi se desavaju svima. Nismo mi Real Madrid. Finansijski Radnicki stoji mnogo lose,pitajte te igrace kada primaju,sta primaju,i koliko...nije opravdanje ali moraju da znaju za sta igraju! Ostacemo u ligi,nije ovo smak sveta...to je tek Decembra :)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: