Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:15, 27. 3. 2012.

| Sport

Ilić odradio prvi trening sa fudbalerima Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aca ilica trening radnickog

Novi trener niškog Radničkog Aleksandar Ilić odradio je prvi trening sa fudbalerima i kaže da očekuje da sa ostvari zacrtani plan, a to je plasman u Superligu.

Dan posle postavljanja Aleksandra Ilića za novog trenera Radničkog nakon ostavke Aleksandra Kuzmanovića, novi strateg niškog tima je odradio prvi trening na stadionu Čair. Sporazum je postignut do kraja sezone, a plan je jasan - Superliga.

- Ovaj posao nije težak, a veliki je izazov. Svi u klubu, igrači i ja treba da uložimo snagu da postignemo zacrtani plan, a to je Superliga - rekao je Aleksandar Ilić pre treninga.

Radnički je prvi na tabeli Prve lige i ima 2 boda više od prvog pratioca Donjeg Srema i 8 od trećeplasiranog teleoptika. Neće biti lako, ako se zna da više ekipa pretenduje na pozicije koje sledeće sezone vode u Superligu.

- Glavni konkurent je Donji Srem. Čeka nas još puno utakmica, a očekujem da se ekipa istakne i izdigne iznad svega - dodao je Ilić.

radnicki

Priliku da prvi put sedne na klupu Radničkog ove sezone imaće u nedelju, 1. aprila kada Radnički gostuje Kolubari. U prvom delu sezone Nišlije su na Delijskom Visu slavile sa 2:1, a Kolubara trenutno ima 10 bodova manje od Radničkog i nalazi se na 9. mestu.

- Ono što za sada znam je da su petorica igrača povređeni, a trojica nemaju prava igranja zbog kartona. Stvaraju se problemi oko sastava, ali imamo veliki fond igrača. Ko se najbolje pokaže, dobiće priliku - istakao je Aleksandar Ilić.

Do kraja sezone fudbalere Radničkog imaju još 14 utakmica.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: