Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 4. 2. 2013.

| Sport

Ilić zadovoljan prvim delom priprema Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
65.JPG
Aleksandar Ilić

Fudbaleri niškog Radničkog završili su sa prvim delom priprema za nastavak sezone u Superligi, a trener Aleksandar Ilić kaže da je zadovoljan prikazanim.

Radnički je počeo pripreme za prolećni deo sezone 11. januara, a do subote je odigrao dve pripremne utakmice. Prvo je sa Timokom remizirao 1:1, a posle sa Carom Konstantinom odigrao meč koji je završen istim rezultatom.

- Prezadovoljan sam kako su igrači odradili pripreme i izdigli se iznad teške situacije u kojoj je klub. Odradili su perfektno, pokazali da su pravi odnos. Posle dva dana pauze pripreme se nastavljaju u utorak i u planu je više kontrolnih utakmica - kaže Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

U klub su stigli golman Aleksandar Kesić i Petar Škuletić iz Vojvodine, a najverovatnije će se postići dogovor sa Stefanom Cicmilom iz Budućnosti. Pojačanje bi trebalo da bude i Ivan Dragićević iz Jagodine.

Igrači sutra imaju ujutru trening u teretani, pa izlaze na teren. Kako je Ilić rekao, u planu je i kontrolna utakmica sa Smederevom koja bi trebalo da se odigra 13. ili 16. februara.

Nastavak takmičenja u Superligi je 27. februara kada Radnički dočekuje Novi Pazar.

Saša Stojanović ostaje?

Napadač Radničkog Saša Stojanović, koji je letos došao u niški klub, dobio je ponude iz Iraka i crnogorskog Čelika. Kako je on rekao, još razmišlja da li da ode ili ostane u Nišu.

Odluku će, kako se dogovorio sa Upravom Radničkog, doneti u narednih par dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • insajder

    18:12 // 5. 2. 2013.

    Ko jos radi za dzabe...

  • Paranoja

    15:02 // 5. 2. 2013.

    Највећ подршка момци, нема пара, нема припрема.. све је на нули. Покажите у овом лошем времену пуног лоших људи како се игра срцем, Јужњаци смо, ако ће неко то знати да цени (само чекам коментар о томе како играчи немају шта да једу и немају од чега да живе због 2 неисплаћене плате или колко већ) онда смо то ми.

    Заборавите што пара нема, заборавите патлиџанову четворку и офкину петицу.
    Играјте за нас, крај, другаре саиграче,
    играјте за најсветији грб на срцу.

  • mile

    00:55 // 5. 2. 2013.

    Naravo slazem se da je bilo stetnih ugovora u srpskoj ligi ali stetniji ugovori su sklopljeni na pocetku ove sezone na pr Bajevski,a da ne pominjemo igrace koji su jos uvek u klubu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: