Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:23, 8. 7. 2020.

| Sport

Iskusni Stojanović ostaje u "Želji"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
aleksandar stojanovic, zeleznicar, foto jv vanja keser
Ostao u "Želji"; foto: JV / Vanja Keser

Bivši reprezentativac, učesnik Svetskog i Evropskog prvenstva, sa decenijskim stažom u Ligi šampiona Aleksandar Stojanović produžio je vernost Rukometnom klubu Železničar iz Niša. Iskusni desni bek nosiće dres niškog kluba još jednu sezonu, a pripreme za novu takmičarsku godinu bi trebalo da krenu 3. avgusta.

Stojanović je prošle sezone stigao u "Želju" posle 15 godina igranja u inostranstvu, a na kraju prethodne, koja je zbog pandemije korone prekinuta ranije, najavljivao je odlazak u igračku penziju.

Što se mene tiče, sa sportske strane nije bilo nikakve dileme. Proveo sam fenomenalnu, doduše nezavršenu, sezonu u „Želji“ i samo je taj klub u Srbiji i dolazio u obzir. Imao sam neke druge poslovne prioritete u životu, koje sam u međuvremenu uspeo da rešim, uželeo sam se rukometa i vrlo lako se dogovorio sa rukovodstvom Železničara da i naredne sezone nastupam za Nišlije - rekao je Stojanović.

Zadovoljstvo zbog dogovora sa nekadašnjim rukometašem Vardara, Celja, Kopra, Metalurga, Kadeten Šafhauzena, Balmazujvaroši, Antalije, francuskog Istra, ne krije ni predsednik Železničara Ljubomir Pavlović.

Acin ostanak je najveće moguće pojačanje za nas. Mnogo nam je doneo prošle sezone, i na terenu i van njega, bio je stub oko koga se okupila cela ekipa i veliko nam je zadovoljstvo što će i naredne sezone nastupati za Železničar. Do ovog momenta nijedan igrač zvanično nije napustio „Želju“, što ne znači da se to neće dogoditi ukoliko od zainteresovanih klubova iz inostranstva dobijemo propisano obeštećenje za jednog ili dvojicu igrača. Ali, istovremeno pregovaramo sa nekoliko potencijalnih pojačanja i nadam se da ćemo brzo ozvaničiti taj posao - kazao je Pavlović.

Prema najavama, ako epidemiološka situacija to dozvoli, početak priprema za novu sezonu rukometaši Železničara, pod vođstvom trenera Đorđa Teodorovića, trebalo bi da počne 3. avgusta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: