Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 5. 4. 2016.

| Sport

Ispad Bojzija Marinkovića umalo koštao Radnički praznih tribina

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
bojzi
Bojzi u razgovoru sa gradonačelnikom Niša Zoranom Perišićem; foto: FB profil Bojan-Bojzi Marinkovic

Nakon što je potpredsednik niškog Radničkog Bojan Marinković Bojzi ušao u restriktivni prostor i sukobio se sa sudijom meča Radnički - Novi Pazar, Disciplinska komisija kaznila je niški klub praznim tribinama. Nakon žalbe kazna superligašu iz Niša preinačena u 200.000 dinara.

Kako kaže predsednik Fudbalskog kluba Radnički Radan Ilić, Marinković je po završetku utakmice sa Novim Pazarom ušao u verbalni sukob sa sudijom Markom Popovićem.

Marinković, koji se trenutno nalazi na uslovnoj kazni zbog pretnje novinarima i koji je visokorangirani kandidat za odbornika SNS, prema rečima Ilića, bio je nezadovoljan nedosuđenim penalom za niški tim i zbog toga je ušao u raspravu sa arbitrom.

Iako je prvobitno Disciplinska komisija odlučila da Radnički dočeka Vojvodinu pred praznim tribinama, nakon žalbe odlučeno je da Nišlije igraju pred navijačima, ali da plate.

Uložili smo na vreme žalbu na odluku da igramo protiv Vojvodine bez publike, jer se takvom kaznom kažnjavaju navijači, a ne klub, pa je odlučeno da kazna bude finansijske prirode u iznosu od 200.000 dinara - istakao je Ilić.

On je naveo da je ovo 4. put da se na utakmicama u organizaciji Radničkog neko N. N. lice, što je u fudbalskom svetu svako ko se ne nalazi u protokolu za utakmicu, nađe u restriktivnom prostoru i da je Disciplinska komisija zbog toga htela da klub drastično kazni.

Srećom, kazna je samo novčana.

Utakmica između Radničkog i Vojvodine u 28. kolu Superlige Srbije igra se u sredu u 16 sati na Čairu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Anwalt

    10:01 // 6. 4. 2016.

    Po zakonu o sprecavnju nasilja na sportskim priredbama ovo je krivicno delo. Pretnja upucena sluzbenom licu za vreme pre i posle utakmice i to u restriktivnoj zoni je vise nego ocigledan primer. S obzirom da je decko na uslovnoj stvar je bar jasna sa pravne strane. Ali ovo je Napredni Nis u napreDnoj Srbiji...

  • Zeljin stadion

    07:13 // 6. 4. 2016.

    Bojzi legendo!!

  • neko iz mase

    23:15 // 5. 4. 2016.

    Ko je taj Bojzi Marinkovic ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: