Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:19, 25. 4. 2013.

| Sport

Ivan Dragićević odlazi iz Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ivan-dragicevic,-radnicki-nis.jpg
Ivan Dragićević na Čairu; foto: Marko Pekić

Levi bek Radničkog koji je zimus pojačao Radnički posle utakmice sa OFK Beogradom odlazi iz niškog kluba u inostranstvo.

Ivan Dragićević je najavio da će mu meč sa OFK Beogradom u subotu, 27. aprila od 16:30h na stadionu Čair biti poslednji u dresu Radničkog jer odlazi u Iran.

- Zahvalio bih se svima na lepim mesecima u klubu i Nišu. Posebnu zahvalnost dugujem Meraklijama jer su me prihvatile, trenrima Aleksandru Iliću i Saši Mrkiću, kao i svima u klubu jer su mi izašli u susret - kazao je Dragićević.

Dragićević je u Radnički došao u zimskom prelaznom roku iz Jagodine, gde je igrao od 2011. godine. Ivan je rođen 21. oktobra 1981. godine u Kruševcu. Igrao je za Mogren iz Budve, Budućnost iz Banatskog Dvora, Napredak, INON Požarevac, PSK Pančevo, BASK, Smederevo, iranske klubove Širin Faraz, Damaš Gilan i Damaš Iranian, pa Jagodinu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Merak

    22:23 // 29. 4. 2013.

    Sibinovic je pravi covek za Radnicki...zivi bili pa videli!!!

  • fudbaler

    13:58 // 29. 4. 2013.

    Ma kada bi neko dao pare a da Vlajkovic i kompanjoni mogu da troskare tada bi svako bio dobar... Ja ne znam sta imate protiv momka kada je ok a i ako su ga podrzali pojedini navijaci,politicari,i veliki broj legenda Radnickog i ja dajem podrsku!

  • Ranko Niš

    08:54 // 29. 4. 2013.

    Svemirko još neko treba da vam da 500 000€ malo vam je što ste napravili minus od 1M €,a da toliko košta karta za put na mesec! Pošto ste dokazali da ste nesposobni da vodite pustite nekog drugog jer vam Radnički nije deda prepisao jer ja i mnogi zapošljeni u ovom gradu plaćaju poreze da biste se vi igrali menadžera...21 vek je instalirajte igraču na Pc MENADŽER pa pravite timove i igrajte se do mile volje i nosite čarape od 1000 din min dokazano je pozitivno deluju na koncentraciju!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: