Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:19, 25. 4. 2013.

Ivan Dragićević odlazi iz Radničkog

ivan-dragicevic,-radnicki-nis.jpg Ivan Dragićević na Čairu; foto: Marko Pekić

Levi bek Radničkog koji je zimus pojačao Radnički posle utakmice sa OFK Beogradom odlazi iz niškog kluba u inostranstvo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Juznjak

    23:07 // 25. 4. 2013.

    Steta...
    Valjda ce mu tamo biti bolje , pa srecan mu put !

  • Vile

    09:42 // 26. 4. 2013.

    steta,zelim mu srece i uspeha...
    Sibinovic je juce i ako nije u klubu zapoceo razgovore oko realizacije sponzorstva zajedno sa Bulatovicem tao da koliko vidim stizu lepa vremena za nas klub...

    • dojava

      18:49 // 26. 4. 2013.

      pa sibinovic na molbu samog vrha vlasti iz bg odmah prihvatio da pomogne svom clubu,ali pod uslovom da prica i ljudi u clubu budu posteni,jer kod njega moze samo posteno i nikako drugacije,jer je rodjeni nislija i hoce da pomogne svom clubu u ovom teskom trenutku,jer je i sam meraklija od uvek.neka bulatovic i perisic javno pokazu sibinovicev elaborat rada za radnicki sto im je dostavio.

  • fudbaler

    14:32 // 26. 4. 2013.

    Sibinovic je Car, momak vec doveo ljude koji resavaju problem Radnickog i izgleda da ce realizovati gen.sponzora...
    Svaka cast.
    Ivane srecno, i ne moj da zaboravis Radnicki.

  • svemir

    18:07 // 26. 4. 2013.

    Tuzno je sto Radnicki nema vajde od transfera ali postoje i svetle tacke ovih dana da je vise tih Sibinovica, verovatno bi i ugovori bili drugaciji i valjda bi Radnicki video koji dinar od transfera!!!!

    • Pirocanac

      14:15 // 27. 4. 2013.

      I kvo sa? Ko je taj Sibinovic?

    • dojava

      18:39 // 28. 4. 2013.

      imas na forumu meraklija igrace,sponzore,elaborat...sto je sibinovic nudio pred novu godinu uoravi sto je menjala carape svaki dan neznam od cijih para...u ostalom pitaj miksu merakliju on je na forumu i uvek na jugu.

  • staraskola

    19:39 // 26. 4. 2013.

    koga da prodas,igrace koji imaju 35 godina,gde su deca iz omladinske skole?Zaradjuje se na igracima koji imaju 20 do 22 kao sto je Raul koji je najmladji sa 22 ostali su bez malo duplo stariji

  • Svemir

    22:27 // 26. 4. 2013.

    Koga je doveo Sibinovic? On tri dana nosi iste carape. Ne zanosite se molim vas sa takvim likovima. Ovde treba da udje neko u startu sa 500000€ da pokrpi sve rupe i da se digne malo klub.
    Manite se vi tih Sibinovica. Sta su dobro uradili u ovom gradu? Konkretno mi kazite, argumentovano.

    • dojava

      18:24 // 28. 4. 2013.

      dal ima iste ili razlicite carape nema veze,bitan je mozak,a ne carape kad ti svemirko izdejstvujes 1,5 eura od bambija da sponzorise 1o naj ugrozenijih skola u srbiji izmedju ostalih i za ivo andric u komrenu mozes svemirko i da ides bos,a elaborat rada za klub mozes od knezevica legende da trazis zlatna generacija i vlada ga je dovela...

  • Stojmir

    14:47 // 27. 4. 2013.

    Sibinovic car. Hahahahahaha. Fudbaleru ne zanosi se. Koliko ima para taj Sibinovic? Znas li koliko je potrebno u startu da se unese u klub da bi se pokrile samo blokade?
    Pusti nas takvih koji mogu da obezbede kosenje trave i to da im neko drugi kupi gorivo za kosacicu. Vec ispadas smesan ili si i ti jedan od takvih koji nema dva dinara u dzepu a zeli da vodi klub.

    • dojava

      18:33 // 28. 4. 2013.

      sibinovic ce na vanrednoj skupstini clanovima uprave ,veterana i...predloziti milana miksu zivkovica merakliju da udje u upravu cluba za odnos sa navijacima i organizaciji marketinga,pa odi na sajt meraklija pa pitaj miksu sta planiraju,a ne kakve carape nose...pdrska miksi meraklija.

  • Ranko Niš

    08:54 // 29. 4. 2013.

    Svemirko još neko treba da vam da 500 000€ malo vam je što ste napravili minus od 1M €,a da toliko košta karta za put na mesec! Pošto ste dokazali da ste nesposobni da vodite pustite nekog drugog jer vam Radnički nije deda prepisao jer ja i mnogi zapošljeni u ovom gradu plaćaju poreze da biste se vi igrali menadžera...21 vek je instalirajte igraču na Pc MENADŽER pa pravite timove i igrajte se do mile volje i nosite čarape od 1000 din min dokazano je pozitivno deluju na koncentraciju!!!!

  • fudbaler

    13:58 // 29. 4. 2013.

    Ma kada bi neko dao pare a da Vlajkovic i kompanjoni mogu da troskare tada bi svako bio dobar... Ja ne znam sta imate protiv momka kada je ok a i ako su ga podrzali pojedini navijaci,politicari,i veliki broj legenda Radnickog i ja dajem podrsku!

  • Merak

    22:23 // 29. 4. 2013.

    Sibinovic je pravi covek za Radnicki...zivi bili pa videli!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: