Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:38, 29. 3. 2021.

| Sport

Ivan Ivović novi sportski direktor Radničkog, glavni cilj povratak u evropska takmičenja

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Ivan Ivovic Radnicki Niš
Radnički u nastavku sezone ulazi jači za novog sportskog direktora; foto: FK Radnički

U pauzi kada su na programu dueli nacionalnih timova, Fudbalski klub Radnički iskoristio je priliku kako bi Ivana Ivovića predstavio kao svog novog sportskog direktora. Ivović u klub iz Niša stiže iz Inđije, pre toga je bio trener i direktor Voždovca, a glavni cilj mu je, kako je i sam rekao, da Radnički vrati tamo gde mu je mesto, a to je Evropa.

Ivović je i nekadašnji fudbaler, a najveći deo svoje karijere je proveo u Čukaričkom, dok će njegova uloga u novom klubu biće pre svega spona između uprave, trenera i igrača, kao i sastavljanje tima koji će u narednom periodu opet biti u vrhu srpskog fudbala. Jedan od razloga za povratak ove funkcije, koja u prethodnom periodu nije postajala, sigurno su i slabi rezultati Nišlija koji su u prolećnom delu prvenstva ostvarili svega dve pobede, isto toliko remija i čak 5 poraza.

Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe da Radnički brzo ode na nivo koji stremi. Ovo je za mene veliki iskorak u karijeri. Očekivanja su velika, ali sam spreman da svojom energijom i znanjem dam doprinos da zadovoljimo sve ljubitelje fudbala u Nišu. Pokušaćemo u narednom periodu da stvorimo još jači tim koji će konkuristai za najviši rang i plasman u evropska takmičenja - rekao je Ivović.

On je dodao da se upozanao sa ekipom i trenerom, ali i da nije pravi trenutak da komentariše aktuelni sastav usred sezone.

Trenutno ne može mnogo stvari da se promeni, ali može da se napravi podloga za leto i pripremni period za sledeću sezonu. Preostali mečevi u Superligi daće mi jasniju sliku šta to treba da promenimo i kako da se postavimo u letnjem prelaznom roku, da bi tim izgledao kako svi želimo - poručio je novi sportski direktor Radničkog.

Ipak, Ivović je na zvaničnom predstavljanju istakao i da su rezultati najvažniji i da će sve biti mnogo lakše ako se beleže pobede, a priliku za tako nešto tim sa "Čaira" imaće već u petak, 2. aprila, kada će gostovati ekipi Mladosti u Lučanima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bivsi Meraklija

    11:31 // 31. 3. 2021.

    Sad ce te Toncev postavi za zamenika svog posto ti se dopada status i stanje u Radnickom

  • Arrigo Sacchi

    14:28 // 30. 3. 2021.

    Gospodin Ivović treba da dovede 2 igrača koja veoma dobro poznaje i koji garantuju igranje FK Radničkog u Evropi: Vasilija Bakića i Marka Gajića. Ako to realizuje kapa dole.

    • belosvecki

      09:53 // 31. 3. 2021.

      Bata Bote,odakle si ti po zanimanju?

  • slavko

    08:43 // 30. 3. 2021.

    E moj Nisu...sta ti uradise zlotvori i banditi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: