Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:23, 19. 7. 2016.

| Sport

Iz Bačke stiglo novo pojačanje za niški Radnički

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
radnicki
Novo pojačanje u niškom klubu; foto: http://fkradnickinis.rs/

Levi bek Nikola Stanković, koji je prošle sezone nosio dres Bačke, potpisao je trogodišnji ugovor sa Radničkim iz Niša i već sledećeg vikenda će braniti boje niškog kluba.

Stanković je, kako piše na zvaničnom sajtu Radničkog, rođen 18. decembra 1993. godine, a prethodne sezone u prvoj ligi je bio standardan u ekipi Bačke koja je izborila plasman u Superligu Srbije.

Ovaj brzonogi igrač je pripremni period proveo sa niškim timom i, kako kažu u klubu, nametnuo se dobrim igrama.

Nikola je jedan od momaka koji je ovog leta među prvima stigao kod nas, odlično se pokazao i sa njim imamo velike planove, o čemu svedoči i činjenica da smo potpisali ugovor na tri godine – rekao je sportski direktor Marko Jovanović.

Pored Stankovića do sada su u Niš stigli povratnici u crveni dres Saša Stojanović i Pavle Popara, a paraf na ugovor sa niškim timom stavio je i Milan Pavkov koji je ranije nosio dres Vojvodine.

Dok u klubu najavljuju nova pojačanja do sledećeg vikenda, kada u okviru prvog kola nove Superlige na Čair stiže Čukarički, brine poraz od Bokelja u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u nedelju.

Ekipa iz Kotora je igrala kvalifikacije za Ligu Evrope, ali je poražena od Vojvodine, pa je došla u Niš da istestira Radnički pred početak domaćeg prvenstva. Dva gola iz maltene dve jedine izgledne situacije donela su male brige stručnom štabu.

One bi mogle da budu otklonjene pobedom na pripremnoj utakmici protiv Dinama iz Vranja koja se igra u sredu u Leskovcu od 18 sati.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovan Marinkovic, Trstenik

    13:32 // 23. 12. 2016.

    Mi ljudi koji volimo Nis i koji volimo Radnicki, verujem da je veliki broj takvih, nemozemo da se pomirimo sa tim, sta se desava u Niskom Radnickom. Rezultati i polozaj na tebeli posle prvog dela prvenstva su katastrofalni. Neko se u celoj stvari tu ponasa vrlo neodgovorno. Sta je sa stadionom. Da grad Nis nije u stanju da nadje resenja da zavrsi taj visestruko znacajan objekat i za Nis i Srbiju.

  • Saki

    17:57 // 19. 7. 2016.

    Pod hitno trazite zamenu za golmana, ove godine imacemo negativnu gol razliku!

    • IGNJAT

      12:12 // 20. 7. 2016.

      Ne valja nesto,,,opet svetski priznat menadzer ugurava svoje igrace.Mi ih placamo,mi ih hranimo,mi im dajemo sansu da igraju a on frajer uzme pare,jer su slobodni bez obestecenja.Niko se ne bavi tim problemom,ne moze se dozvoliti da covek koji se zanima transferima bude toliko blizu kluba.Do sada ni jedan jedini dinar nije doneo u klub.I sto je stiglo malo para to su napravili menadzeri iz Beograda.On koga je klub lansirao tamo gde je igrao samo cuti,kulira.Preispitati njegov odnos sa Velikim sp.dir,dali tu ima nekog tala-sta vi mislite moje nislije???dokle da se pravimo coravi.

  • Lana

    16:16 // 19. 7. 2016.

    Cudno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: