Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 9. 11. 2023.

| Sport

Iz Fondacije kažu da Novak ipak ne dolazi da otvori vrtić u Nišu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Jelena i Novak Đoković
U Niš dolazi Jelena Đoković; foto: Fondacija Novak Đoković

Da će svetski broj jedan u tenisu Novak Đoković otvoriti novi vrtić u Nišu najavio je prošle nedelje direktor Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj, ali iz Fondacije "Novak Đoković" kažu da će otvaranju pritsustvovati globalna direktorka Jelena Đoković, nacionalna direktorka Maja Kremić, direktorka Predškolske ustanove "Pčelica" Svetlana Mitić i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Vrtić "Srna", koji je adaptiran i opremljen sredstvima Grada i Fondacije Novak Đoković, biće svečano otvoren u petak, 10. decembra, ali bez prisustva Novaka Đokovića čiji je dolazak najavio Dušan Radivojević, direktor Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj, gostujući na TV Zona plus.

Iz Fodancije "Novak Đoković" najavili su otvaranje vrtića na Bulevaru Nemanjića, a među zvanicama nema imena slavnog tenisera.

Fondacija nastavlja svoju misiju pomoći predškolskim ustanovama i deci širom Srbije. Otvaranju će prisustvovati globalna direktorka Novak Đoković fondacije Jelena Đoković, nacionalna direktorka Maja Kremić, direktorka predškolske ustanove Svetlana Mitić i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski - kažu.

Novak Đoković od nedelje, 12. novembra igra na završnom Mastersu u Torinu, a nakon toga ga očekuju i obaveze u Dejvis kupu.

Adaptaciju ovog prostora na Bulevaru najavio je još decembra 2020. godine član Gradskog veća Nenad Stanković. Godinu dana kasnije Fondacija "Novak Đoković" je spotom pozvala ljude da donacijama i podrže ovu ideju. Cilj je bio da se skupi 70.000 evra, a svaku uplatu građana duplirala Fondacija, a prema podacima sa sajta ovog udruženja, sakupljeno je 349.233 evra.

Radovi su počeli 4. aprila, a ugovor je dodeljen grupi privrednih subjekata Mizoni iz Beograda, Partenon iz Požarevca i Lever inženjering iz Beograda. Vrednost radova je 15.711.703,35 dinara.

Kako je ranije najavio Dušan Radivojević, objekat ima 450 kvadrata gde će biti smeštene četiri grupe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran Mitić penzioner

    09:48 // 10. 11. 2023.

    Neće Nole da se bruka da se viđa sa tzv gradonačelnicom i ovom iz pčelice. Ja da sam na njegovom mestu mene bi bilo sramota da se rukujem sa njima.Tako da podrška za Noleta.Čisto podsetnik da je na tom mestu bilo "leglo" sns botova i ulizica.Jako jako loša energija.Tamo su se stalno okupljali sektaši. Nadam se da će kao vrtić imati bolji smisao.

  • coa

    09:16 // 10. 11. 2023.

    'Ocemo Tozovca!

  • Peda Sunja

    18:22 // 9. 11. 2023.

    I opet sve sto se radi u Niš ide preko grada tj gradonačelnika a i preko Beogradskih firmi da li je grad Niš pretplacen za Beogradske firme ili glavni ljudi grada ne smeju da uzmu drugog izvodjača radova...a sto se tice Novaka on ima mnogo obaveza a i turnira tako da je moje mišljenje da je prezauzet ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: