Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 15. 1. 2018.

| Sport

Iz Larise stiglo prvo pojačanje u Radnički

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Srđan Babić Radnički NIš
"Radnički postao zanimljiv i fudbalerima van granica naše zemlje"; foto: FK Radnički Niš

Novosađanin Siniša Babić, koji je najveći deo karijere proveo u rodnom gradu, kako kažu u Radničkom, prvo je pojačanje niškog superligaša u ovom zimskom prelaznom roku. 26-godišnje krilo u Niš stiže iz grčkog superligaša Larise.

Palić, Slavija iz Sarajeva i Veternik bili su “prolazne stanice” napadača, a onda je 3 godine nastupao za novosadski Proleter, nakon čega je debitovao za prvi tim Vojvodine. Tu se zadržao dve godine, postigao je 6 golova i 7 asistencija u prvenstvu, a istakao se i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tokom kojih je postigao 2 gola.

Iz Vojvodine je letos prešao u Larisu, ekipu koja se trenutno nalazi na 9. poziciji najjačeg grčkog šampionata.

Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović rekao je za sajt kluba da mu je veliko zadovoljstvo što može da najavi dolazak Babića u Niš.

Radi se o sjajnom fudbaleru, baš po meri i filozofiji koju forsira Radnički. Velika je stvar što je Radnički osim dovođenja domaćih pojačanja postao zanimljiv i fudbalerima koji igraju van granica naše zemlje, to govori o ozbiljnosti našeg kluba i dodatno daje na težini našim motivima, a to je izlazak u Evropu - ispričao je Jovanović.

Inače, trener Boban Dmitrović rekao je da im je potreban po jedan fudbaler u svim linijama tima, te da se nada da će se Milan Pavkov ipak naći u njegovom timu, te da bi im to bilo najveće “pojačanje”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • alba

    09:26 // 16. 1. 2018.

    Gde su nasa deca Marko. Da li je klub postao prolazna stanica za fudbalere sa strane koji tu ozivljavaju svoju karijeru, pokupe lovu i odu. Pozvali ste na prozivku decu 2001. i 2000.god. i samo ih zavaravate. Ono sto vredi zaista niste zvali, gde vam je mali Dule sa najduzim stazom kod omladinaca, Miha, stoper Rile koji su odnosom perema klubu zasluzili vece postovanje i paznju kluba pa i poziv.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: