Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 9. 2. 2022.

| Sport

Iz jermenskog Pjunika na "Čair" - Lazar Jovanović novo pojačanje Radničkog

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
jovanović
Novo pojačanje na "Čairu"; foto: FK Radnički Niš

Najnovije pojačanje niškog Radničkog je 28-godišnji krilni igrač Lazar Jovanović koji je do sada bio član jermenskog Pjunika, saopšteno je iz Kluba.

Do kraja zimskog prelaznog roka ostalo je manje od 3 dana, a nakon dvojca koji je u utorak stavio potpis na saradnju sa niškim superligašem, još jedno pojačanje pred nastavak sezone stiglo je u Niš.

Jovanovića u Radničkom predstavljaju kao prekaljenog i proverenog superligaškog fudbalera koji bi trebalo da donese, kažu u klubu, kvalitet više u borbi za izlazak na međunarodnu scenu.

Podjednako dobro može da odgovori zadacima po oba krila, a krase ga brzina, prodornost i izuzetan osećaj za asistencije - kažu u Radničkom.

Pre jermenskog tima, 28-godišnje krilo u Srbiji je nastupao za Slobodu iz Užica, a u Superligi je bio član Mladosti iz Lučana i Borca iz Čačka. Jovanović je za Mladost odigrao ukupno 53 utakmice i postigao 7 golova, a dres Borca je oblačio 61 put i postigao je 11 golova.

Dres Radničkog tokom zimskog prelaznog roka zadužili su i štoper i Aleksandar Bogdanović, krilni napadač Aleksandar Mesarović, mladi golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Filip Dujmović bivši igrač Parizana Nikola Štulić, kao i dva internacionalca - Rus Artur Sagitov i Japanac Risouke Nagasava.

Od standardnih prvotimaca klub su napustili iskusni Damir Kahriman, Nikola Stevanović, Borko Duronjić, Vukadin Vukadinović, Todor Todorovski i Vanja Ilić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Play aut

    18:35 // 9. 2. 2022.

    Bas cudno kako u Radnickom u zadnje 3 (tri) godine dolaze "biseri" iz Cacka, umest da zavrse u Zvezdi ili Partizanu?! I sada imamo Tomica, Dronjaka (Pazar REZERVE) +L. Jovanovic. VISE NEGO NISLIJA! Pametnom dovoljno!

    • meraklija 02

      20:34 // 9. 2. 2022.

      Bas ti glup komentar mislice ljudi da Propadalo i njegov sin menadzer dovode igrace iz Cacka i nedaj boze ugradjuju se u ugovor,Za godinu dana menjamo ime u Radnicki Cacak.Pametnom dovoljno.

  • dusan

    17:08 // 9. 2. 2022.

    Sta je ovo, jel li ovo pojacanje kluba? Kvalitet na nivou srpskoligaskog igraca se ne zove pojacanjem gradskog kluba.

  • VAR tehnolog

    17:00 // 9. 2. 2022.

    Ovaj sal ,treba da je svetinja ! Nazalost, doziveo da ga svako ko nema gde ,pa dodje u Radnicki, razvlaci !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: