Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:02, 8. 1. 2020.

Između klubova i rekreacije - na bazenu "Čair" problematični termini, pa planiraju zaklon za otvoreni deo

Bazen Čair plivanje Balansiranje između sporta i rekreacije; foto: Vanja Keser

Večernji termini na bazenu "Čair" ostavljeni su sportskim klubovima, dok rekreativcima ostaje samo period od podneva do 18 sati, što ne odgovara ni jednima ni drugima. Direktor Sportskog centra "Čair" Dragan Perić kao rešenje vidi natkrivanje otvorenih bazena uz skidanje konstrukcije tokom letnje sezone, a kaže da će se u 2020. godini potruditi da dobiju projekat preko koga bi finansirali ovu prepravku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kapisla

    09:40 // 8. 1. 2020.

    U Nišu i okolini ima dovoljno letnjih bazena ali zimskih nedovoljno.

  • Siky67

    10:46 // 8. 1. 2020.

    Jedan zatvoreni bazen na ovoliki broj stanovnika? Žalosno. A šta očekivati od ideoloških naslednika onih koji su ovaj tzv."Kupališni kpmpleks" gradili skoro 20 godina. Niš je postao "selendra" zahvaljujući Nišlijama koje ih zastupaju u državnim strukturama. Ako samo prođete auto-putem kroz Bgd. izbrojaćete više gradilišta i dizalica nego u ostatku Srbijice. Narode počni da razmišljaš.

  • slavko

    12:02 // 8. 1. 2020.

    Plivacki klubovi naplacuju clanarine deci a koriscenje bazena ne placaju,zato ima 10 kluba,sto plivackih,vaterpolo,sinhrono.Cist kes!Ko pita gradjane?

  • Stanko

    15:59 // 8. 1. 2020.

    Setili se konacno. Godinama ne mogu da odem na bazen zbog tih klubova jer radim do 17 casova.

  • Gordon

    17:04 // 8. 1. 2020.

    A svalcionice sto nemate? Nijedna vrata ne rade vec godinama, kad udje covek da obuce kupaci kao spajdermen drzi na sve strane, nema ni dasku neku najobicniju da ostavi stvari dok se presvuce.

    • MC

      11:54 // 12. 1. 2020.

      U pravu ste, međutim i sami korisnici, bio to manji ili veći broj njih, znaju da budu veoma neodgovorni. Odrastao sam na tom bazenu trenirajući plivanje skoro jednu deceniju. Skoro svake nedelje su mogli da se uoči novi nedostaci (skinute i ukradene metalne kukice unutar kabina za kačenje odeće prilikom presvlačenja, oštećenja na tuševima i u wc kabinama itd.) Nešto je i do nas (korisnika).

  • The_Coach

    18:48 // 8. 1. 2020.

    A sto ne bi radio od 06h za one koji zele pre posla da plivaju? zasto je to moguce u nekim manjim gradovima od Nisa a u Nisu nemoguce?

  • Redovni rekreativac

    19:12 // 8. 1. 2020.

    A, koliko tuseva radi? Sramota je da cim istovremeno rade dva ili vise tuseva voda je u najboljem slucaju MLAKA. Da li bi direktor gostima u svojoj kuci ponudio da se istusiraju mlakom vodom? Verovatno ne bi. Ali zato gosti tj. korisnici na bazenu mogu. A, korisnici su i mala deca. Svlacionice, civiluci, kukice - sve je polupolomljeno. Da nije jake motivacije za fizickom aktivnoscu ne bih usao tu.

    • MC

      11:56 // 12. 1. 2020.

      Pa ko lomi i uništava sve te stvari?

  • jovan nikilic

    07:32 // 9. 1. 2020.

    Svi termini izdati klubovima i to za novac a oni nemaju para...leti se naplacuje ulaz isto tako svima

  • dr Jakov Zlatar

    07:44 // 9. 1. 2020.

    Ako ne bude privilegovanih, već svi plate karte i ukoliko i klubovi počnu da plaćaju korišćenje, eto balon sale.Što se svlačionica tiče, samo prepišite one iz Radona, ili Kruševca.Sve će biti OK

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: