Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 19. 7. 2017.

| Sport

Izraelski Makabi prvi protivnik Naise u Čelendž kupu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Naisa Bekament hala Mika Antić
Naisa je osvojila jedini evropski trofejski u niškom sportu; foto: Vanja Keser

Drugog vikenda novembra u Tel Avivu Rukometni klub Naisa otpočeće novu evropsku avanturu, a protivnik u 2. kolu Čelendž kupa je Makabi Arazim Ramat Gan. Nišlijke, koje su osvajačice ovog takmičenja iz 2007. godine, nisu među nosiocima, ali nisu ni potpuni autsajderi.

Iako su rivalke Nišlijki više puta učestvovale u evropskim kupovima, poslednjih godina nijednom nisu uspele da preskoče ni prvu prepreku. Najbliže su bile prošle godine, kada ih je zbog većeg broja golova datog u gostima eliminisala Shqiponja iz Đakovice.

Prva utakmica je na programu u Izraelu 11. ili 12. novembra, dok je revanš nedelju dana kasnije u Nišu, mada u ovom takmičenju uvek postoji mogućnost da se ekipe dogovore da se oba meča igraju u istom gradu.

Inače, od ostalih srpskih predstavnika, Jagodina ide u Austriju, na megdan ekipi Trofaiach, dok debitantkinje iz Bora neće morati da putuju daleko, s obzirom na to da im je prvi protivnik Krivaja iz Bosne i Hercegovine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: