Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:15, 1. 7. 2013.

| Sport

Izvršena prozivka fudbalera Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Picture-221.jpg

Na prozivci Fudbalskog kluba Radnički iz Niša bilo je 28 fudbalera, a novi trener Dragoljub Bekvalac zakazao je prvi trening za 17h.

Fudbalski klub Radnički počeo je pripreme za narednu sezonu koja startuje 10. avgusta. Prozivka je organizovana u press sali hale Čair na kojoj su se predsednik Upravnog odbora kluba Darko Bulatović i novi trener Dragoljub Bekvalac obratili prisutnim igračima.

- Veće su ambicije nego pre, da Radnički bude u gornjem delu tabele, da povećamo broj publike i da na stadionu budu ljudi koji vole i prate fudbal. Plan je da igrači primaju redovne plate i da se uz to izmiruju dugovanja. Imamo jako kvalitetne igrače u Radničkom i uz neka pojačanja planiramo da napravimo ekipu za respekt - rekao je Darko Bulatović fudbalerima.

Prvi trening biće održan danas od 17h na stadionu Čair.

- Znam svoj deo posla i odradiću ga kako treba uz pomoćnike. Fudbaleri koji su ovde nisu jedini, a sve od njih zavisi. Ja ne vidim Radnički sada kakav treba da bude. Neću obećavati bolje od onog što mogu, ali ne obećavam kule i gradove. Nije Radničkom mesto da obezbeđuje opstanak u poslednjem kolu - istakao je Bekvalac.

darko i dragoljub Dragoljub Bekvalac i Darko Bulatović

Bekvalcu će u radu pomagati pomoćni trener Miroslav Blanuša i kondicioni trener Ferenc Kamasi.

Kako je Bulatović rekao, pripreme će do 14. jula biti održane u NIšu, a onda ekipa ide na Zlatibor gde će prema planu provesti 14 ili 15 dana. Ekipa bi trebalo krajem jula da se vrati u Niš gde će obaviti poslednje pripreme pred početak sezone.


28 igrača na prozivci

Na prozivci je bilo 28 fudbalera, od kojih je 13 bilo licencirano i prošle sezone. Na prvom sastanku sa trenerom pojavili su se:

Miloš Živković, Bojan Đorđević, Aleksandar Jovanović, Bratislav Pejčić, Ivan Milenković, Miloš Perić, Miloš Petrović, Strahinja Petrović, Saša Stojanović, Vladan Binić, Aleksandar Simov, Dušan Kolarević, Marko Mrkić, Miodrag Filipović, Dimitrije Đorđević, Stefan Marković, Nikola Vukadinović, Igor Stupar, Bojan Zogović, Mladen Mitrović, Kemal Asanović, Miloš Nikolić, Jasmin Mecinović, Milan Joksimović, Milan Stojanović, Mladen Petrović i Aleksandar Stanković.

"Prvo kolo pod reflektorima"

Iako rekonstrukcija reflektora na stadionu Čair nije završena, predsednik Radničkog Darko Bulatović kaže da će za početak sezone niški klub igrati večernju utakmicu.

- Prvo kolo ćemo igrati 10. avgusta uveče pod reflektorima kada dočekujemo Radnički iz Kragujevca. Nedelju dana kasnije večernju utakmicu ćemo igrati i sa Partizanom na Čairu - istakao je Bulatović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bek

    15:31 // 3. 7. 2013.

    Šta ste se bre smrkli??

  • Milivoje Mitic

    11:53 // 3. 7. 2013.

    Skupina namrstenih seljaka u trenerkama
    ko da ce njive da kopaju
    pa prozvani za motiku u red
    e tako

  • cassius

    20:02 // 2. 7. 2013.

    Zasto niste napisali u izvestaju da je novi trener Radnickog blago receno bio iznenadjen samom prozivkom i da je rekao da je prozivci mogao da prisustvuje bilo ko sa ulice!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: