Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 29. 3. 2023.

| Sport

Javna nabavka za kuglanu u Nišu dvaput pomerena

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Kuglana i streljana, Nis, spolja, foto Ljubica Jocic
Kuglana u Čairu još čeka izvođača radova; foto: Ljubica Jocić

"Naručilac je zbog učinjenih izmena dokumentacije produžio rok za podnošenje ponuda", ovo obaveštenje je Kancelarija za lokalni i ekonomski razvoj, koja je naručilac, dva puta morala da piše na Portalu javnih nabavki. Prvobitni rok za ponuđače za izvođenje radova na adaptaciji kuglane sa četiri staze je bio 20. mart, sledeći 31. mart, a najnoviji je 4. april do 12 sati.

Čija ponuda za izvođenje radova na adaptaciji prostora "classic" kuglane koja će imati četiri staze, kao i za nabavku i ugradnju opreme će biti najbolja, prema oceni KLER-a, još nije poznato jer je rok za podnošenje prijava dva puta pomeran.

Naručilac je u skladu sa datim pojašnjenjima konkursne dokumentacije izmenio pozicije u obrascu strukture cene... U delu tehničke dokumentacije naručilac je dodao dopunjeni šematski prikaz tribine u prostoru kuglane - piše u poslednjem obaveštenju.

Zbog izmena KLER je produžio rok za podnošenje ponuda do utorka, 4. aprila u 12 sati.

Vrednost radova i dalje nije određena, a izabrani izvođač imaće 120 radnih dana za radove, piše u nabavci.

Podsetimo, kuglana će biti u novom prostoru iza bazena, a ispod streljane koja je svečano otvorena 2020. godine. Tokom 2018. godine iz KLER-a je najavljeno da će u tom prostoru biti napravljena sala za američko kuglanje (bowling) i biti komercijalna, ali se od toga odustalo.

Prema podacima iz javne nabavke, kuglana će imati četiri staze, kafić, svlačionice i višenamenski prostor, a radovi obuhvataju i nabavku i montažu sedišta tribina u prostoru gledališta kuglane. Izvođač radova ima obavezu da u kuglani obezbedi, između ostalog, automate za postavljanje čunjeva, 4 garniture po 9 čunjeva, ukupno 22 kugle, sredstva za čišćenje staza i kugli, kao i dve kamere za snimanje treninga i mečeva.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • radivoje milenkovic

    15:57 // 30. 3. 2023.

    I opet KLER! Dokle vise? Ima li tamo nekog da zna i hoce da radi?

  • Var tehnolog

    20:33 // 29. 3. 2023.

    Bice svega u izobilju ! A, i ako ne bude,nije vazno, vazno da smo partijski udomljeni, da plevimo ! Ocel biti i kamena s ramena i klipka ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: